خلاصه مطلب
خیلی افراد در ژست گرفتن بسیار مشکل دارند و یا نمیدانند چگونه ژست بگیرند. اگر جزء همین افراد هستید و در مجالس و مهمانیها دغدغهتان ژست گرفتن در عکس است با کاغذرنگی همراه شوید و این مطلب را تا آخر دنبال کنید تا با 10 روش از درستترین و بهترین روشهای ژست گرفتن در عکس آشنا شوید.
این روزها شبکههای اجتماعی، دوربینهای پیشرفته گوشیهای هوشمند و فضای جامعه افراد را به عکاسی بیشتر مایل میکند. اگر اهل عکاسی هستید؛ اما تصاویرتان خوب از آب درنمیآید، علت آن را در عواملی نظیر عکس گرفتن از زاویه نامناسب، چپ بودن چشمها و بیخوابی، پس زمینه شلوغ که باعث کمشدن توجه مخاطب به سوژه اصلی میشود یا بستهبودن پلکها و مشکلات ظاهری از جمله لکه، جوش، مدل مو و لباس نامناسب جستوجو کنید. در صورتی که میخواهید عکسهای باکیفیت داشته باشید، با کاغذرنگی همراه باشید تا با 10 مورد از مهمترین کارهایی که به زیباتر شدن عکس شما و داشتن بهترین ژست عکاسی کمک میکند، آشنا شوید.
10 ایده برای بهترین ژست عکاسی
در این بخش ایدهها و نکات سادهای را معرفی کردهایم که با رعایت هریک از آنها میتواند عکسهای بهتری داشته باشید.
1. چند شات پیدرپی بگیرید
یکی از بهترین روشهایی که میتوانید دلیل بدعکس بودن خود را بفهمید، گرفتن چندین عکس با ژستهای متفاوت و زاویههای جدید است. در آخر همه عکسها را با دقت نگاه کنید تا متوجه شوید در کدام حالت و زاویه چهره شما زیباتر است. چند مورد را انتخاب و ژستها را مقابل آینه تمرین کنید تا بهترین ژست عکاسی را برای خودتان بیابید.

2. زاویه مناسب را پیدا کنید
در عکسهایی که میگیرید، باید لنز دوربین از شما بالاتر باشد. اگر عکاس از شما کوتاهتر است، باید قبل گرفتن عکس، ارتفاع لنز را تنظیم کند. برای یاد گرفتن ژستهای بیشتر میتوانید از مدلها و بازیگران الگوبرداری کنید. شاید دیده باشید بازیگران یک ژست را بیشتر تکرار میکنند و به بدن خود زاویههای خاصی میدهد. چند ایده جذاب برای بهترشدن عکسهایتان این است که پاها را راست و کشیده نگذارید و به آنها پیچ و تاب بدهید یا حالت ضربدری بایستید. به سمت دوربین متمایل شوید و با دستها ژست بگیرید؛ میتوانید یک دست را روی پهلویتان بگذارید و کمی کج بایستید.

3. از چهره برای بهترین ژست عکاسی غافل نشوید
اکثر عکسهایی که دوستشان ندارید، به دلیل غیر طبیعی بودن آنهاست. سعی کنید بهجز نگاه کردن به دوربین به چند حالت متفاوت ژست بگیرید و ایدههای مبتکرانه برای عکاسی خلق کنید. اگر میخواهید لبخندی زیبا نمایش دهید؛ بهتر است یک لبخند ملیح یا خنده واقعی بر لب داشته باشید. همیشه هنگام خندیدن، زبان را پشت دندان نگه دارید و کمی بالاتر از لنز را نگاه کنید. برای پنهان کردن غبغب، گردن خود را نامحسوس جلو بیاورید و چانه را کمی به پایین خم کنید، به یاد داشته باشید اینکار را با ظرافت انجام دهید.

4. چشمها را دست کم نگیرید
کلید اصلی هر عکسی چشمها هستند. با آرایش چشم، زیبایی صورت را دوچندان کنید. البته بهتر است در اینکار زیادهروی نکنید. نگهداشتن و خیره شدن چشم به دوربین کار دشواری است. اگر چشمهایتان خسته و قرمز هستند، چند ثانیه پلکها را ببندید. برای برطرف کردن قرمزی چشم میتوانید از قطره چشم استفاده کنید.
5. استایل مناسب بهترین ژست عکاسی را داشته باشید
لباسهای رنگی به شما جذابیت بیشتری بخشیده و چهره را شاداب نشان میدهد. از پیرهنهای راهراه، شطرنجی، چروک و خیلی شل کمتر استفاده کنید. لباسهایی انتخاب کنید که نه تنگ باشند و نه گشاد، بلکه مناسب اندامتان باشند.

6. آراستگیتان را حفظ کنید
برای اینکه چهره شما بیروح و خسته بهنظر نرسد، کمی آرایش کنید. اگر لکه، جای جوش و زخم روی بدنتان دارید، هنگام پوشیدن لباس دقت کنید چنین نشانههایی مشخص نباشد. اگر لباستان آنقدر باز است که چنین بخشهایی از پوستتان را نشان میدهد، آنها را با کرم بپوشانید.
باید موها تمیز و شانه زده باشد؛ موی چرب و ژولیده هیچ زیبایی به شما هدیه نمیکند. بهتر است قبل از عکاسی، برای براق شدن و خوش حالت کردن موهایتان اسپری مو بزنید. علاوهبر همه این موارد، دندانها اهمیت زیادی در زیبایی چهره دارد؛ قبل از عکاسی حتما مسواک بزنید یا از سفیدکننده دندان استفاده کنید.

7. میزان نور محیط را برای بهترین ژست عکاسی بسنجید
میزان و زاویه تابش نور برای گرفتن عکسهای باکیفیت نقش مهم و ضروری دارد. هیچوقت در نور یا فلاش مستقیم عکس نگیرید، چون این زاویه نورپدازی باعث ایجاد سایههای زیادی میشود. البته در نظر داشته باشید نور کافی پوست را روشن و چین و چروکها را صاف و کمتر میکند. بنابراین بهترین حالت تامین نور مناسب در زاویه صحیح است.
8. تصویر زمینه را بررسی کنید
برای انتخاب زمینه مناسب، به آنچه پشت سر شماست، نگاهی بیندازید. برای یک پسزمینه تمیز و ساده که متناسب با شرایط و حالوهوای شما باشد، باید به نکات خاصی توجه کنید. برای مثال اگر موهای سیاه دارید، از پس زمینه تیر استفاده نکنید. اگر رنگ لباس های شما و پس زمینه کاملا سفید است، برای زیبا کردن عکس یک رنگ دیگر به پس زمینه اضافه کنید.
9. حرکت کنید و ثابت نمانید
سعی کنید ژستهای خیلی پر تنش و خشک نگیرید. میتوانید در عکسهای خود آرام راه بروید، برقصید و با حرکت موهایتان ژستهای متفاوتی عکس بگیرید. در هر صورت بهتر است یک جا ثابت نمانید و از طرفی جنبوجوش اضافه هم نداشته باشید. تعادل بهترین حالت است.

10. از وسایل موجود در محیط استفاده کنید
لزومی ندارد در همه تصاویر ثابت باشید. شما میتوانید ایدههایی مانند در دست داشتن موها، میوه، گل یا انجام حرکتی خاص را حین عکاسی امتحان کنید. محدودیتی برای خود ایجاد نکنید و هر حالتی که به ذهنتان میرسد را امتحان کنید.
در نهایت باید گفت هرچند عکاسی خوب بیشتر از ابزار به مهارت نیاز دارد، اما فراموش نکنید خوب بودن سوژه عکاسی، بیشتر از مهارت عکاس در ثبت تصاویر خوب موثر است. بنابراین اگر فکر میکنید بدعکس هستید، بیشتر ژست بگیرید و عکاسی کنید. هرچه بیشتر عکس بگیرید، عکسهای خوب بیشتری خواهید داشت.

فریماه هستم کارشناسی حقوق خوندم به عکاسی و نوشتن علاقه زیادی داشتم، کاغذرنگی راهی بود که به علایقم رسیدم و تصمیم گرفتم در این زمینه پیشرفت کنم. به عنوان یکی از اعضای کاغذرنگی تمام تلاشم رو میکنم تا همراه با تیم خوب کاغذرنگی دنیای رنگی و زیباتری برای شما عزیزان بسازیم.