آموزش تهیه ژله در بطری نوشابه؛ ژله نوشابهای بسازید
یکی از دوستداشتنیترین قسمتهای آشپزی درستکردن دسر، شیرینی و… است. اگر اهل آشپزی باشید، بهاحتمال زیاد تاکنون درستکردن ژله را تجربه کردهاید؛ اما تهیه به شکلهای مختلف مانند ژله خرده شیشه جذابیت دیگری دارد. یکی از شکلهای عجیب تهیه ژله، درست کردن ژله در بطری است که کمتر کسی آن را امتحان کرده است. در این مطلب با کاغذرنگی همراه باشید تا شیوه تهیه ژله در بطری نوشابه را توضیح دهیم.
مواد موردنیاز تهیه ژله در بطری نوشابه
درستکردن این مدل ژله از آنچه فکر میکنید، راحتتر است! مطابق فیلم آموزشی پیش بروید تا بهترین نتیجه را بهدست آورید. برای تهیه ژله در بطری نیازی به وسایل غیرقابل دسترس ندارید.
- ظرف بزرگ
- یک بطری کوچک نوشابه (ترجیحا نوشابه رژیمی)
- هشت پاکت ژلاتین بدون مزه
- چسب کارتون محکم یا نوار بستهبندی با چسبندگی بالا
- قیچی
- همچنین میتوانید به جای نوشابه و ژلاتین از ژله نوشابهای استفاده کنید.
این نکته را درنظر داشته باشید که ژله نوشابه بهاندازه خود نوشابه شیرین نیست. بنابراین اگر مزه شیرین را به سایر طعمها ترجیح میدهید، باید کمی شربت شیرین یا شکر در مایع ژله در بطری نوشابه بریزید. میزان این شیرینی به ذائقه خودتان بستگی دارد؛ اما معمولا یک چهارم فنجان از شربتی با قند بالا مقداری مناسب است.
مراحل طرز تهیه ژله در بطری نوشابه
این دسر مراحل بسیار طولانی و زیادی دارد. اما در صورتی که بتوانید همه مراحل را به درستی اجرا کنید، محدودیتی در تهیه این ژله نخواهید داشت.
1. ریختن آب و ژلاتین در یک ظرف بزرگ
نوشابه را بهآرامی در ظرف بزرگی بریزید. اینکه نوشابه با سرعت کم و در ارتفاع پایین در ظرف ریخته شود، بسیار اهمیت دارد؛ چراکه در غیر این صورت گاز نوشابه کاملا از آن خارج میشود.
بستههای ژلاتین را باز و آن را به نوشابه اضافه کنید. حالا همانطور به آرامی نوشابه و پودر ژلاتین را با هم ترکیب کنید تا دیگر پودر ژلاتین با چشم دیده نشده و کاملا در نوشابه حل شود.
2. بطری نوشابه را آماده کنید
بطری نوشابه را با دقت بشویید. برچسب روی آن را باحوصله و دقت جدا کنید و در جایی مطمئن بگذارید. چراکه در مراحل بعدی ساخت ژله در بطری نوشابه به آن نیاز پیدا میکنید.
یک چاقوی نوک تیز بردارید و شکافی هفت سانتیمتری و عمودی روی بدنه بطری ایجاد کنید. پیشنهاد میکنیم حتما از یک چاقوی بسیار تیز استفاده کنید. در غیر این صورت احتمال دارد به بطری فشار وارد شود و شکل ظاهری آن خراب شود.
ایجاد دقیق شکاف روی بطری اهمیت زیادی دارد؛ این شکاف به شما اجازه میدهد در مراحل پایانی درستکردن ژله در بطری نوشابه بهراحتی بطری را از ژله جدا کنید. با چسب یا نوار بستهبندی روی شکاف را کاملا بپوشانید. بهاینترتیب هنگام ریختن ترکیب در بطری شاهد بیرونریختن آن از بطری نخواهید بود!
3. ترکیب مخلوط در تهیه ژله در بطری نوشابه
در این مرحله قابلمه را روی اجاق و شعلهای با حرارت کم بگذارید. بهطورمرتب ترکیب را هم بزنید و به این کار ادامه دهید. با همزدن ژله ترکیب کمی سفت خواهد شد؛ اما نگران نباشید و همزدن را کنار نگذارید.
اینکه چه مدت باید ترکیب نوشابه و ژلاتین را مخلوط کنید، زمان دقیقی ندارد. تنها چیزی که نشان میدهد ترکیب ژلاتین و نوشابه در شرایط ایدهآلی قرار دارد، ازبینرفتن کف روی این ترکیب است.
شعله را خاموش و 15 دقیقه صبر کنید تا ترکیب خنک شود. پس از خنکشدن نوشابه، بهکمک لیوانی با دهانه کج باید ژله در بطری نوشابه ریخته شود. اگر در مرحله قبل روی برش بطری را به خوبی نپوشانید، در این مرحله دچار مشکل خواهید شد.
پس از آنکه ترکیب ژلاتین و نوشابه را در بطری ریختید، بلافاصله بطری را افقی کنید تا شکافی که روی بطری ایجاد کردهاید، به سمت بالا قرار بگیرد. این کار مانع بیرون ریختن مایع از بطری میشود.
4. قرار دادن ژله در بطری نوشابه در یخچال
پس از آمادهشدن بطری نوشابه آن را بهشکل افقی در یخچال بگذارید. بطری نوشابه دستکم باید سه ساعت در یخچال قرار گیرد؛ اما برای اطمینانخاطر بیشتر، اجازه دهید مدتزمان طولانیتری در یخچال بماند.
5. جدا کردن چسب یا نوار بستهبندی
هر زمان احساس کردید ژله آماده شده، آن را از یخچال بیرون بیاورید. با دقت چسب یا نوار بستهبندی را از روی بطری بردارید. حین انجام این کار نباید به بطری فشار وارد کنید، چراکه این کار باعث آسیب به بطری نوشابه میشود.
بهکمک انگشتانتان لبههای بالایی و پایینی شکاف را ازهم جدا کنید. با استفاده از قیچی دورتادور مرکز بطری را از کنار لبههای بالایی و پایینی شکاف ببرید.
حالا بهآرامی بقیه قسمتهای پلاستیکی را از ژله جدا کنید. در این قسمت از تهیه ژله در بطری نوشابه به دقت و تمرکز بیشتری احتیاج دارید. ممکن است هنگام جداکردن قسمت بالایی و پایینی بطری نوشابه از ژله، بهدلیل فشار بالا یا سفتنشدن ژله، قسمتی از آن جدا و همه زحماتتان خراب شود. پس از جداکردن بطری، شما ژلهای با طعم نوشابه و بهشکل بطری نوشابه خواهید داشت.
6. گذاشتن برچسب بطری نوشابه و درب آن
برای تاثیرگذاری بیشتر ژله و واقعی جلوهدادن آن برچسب نوشابه را دور ژله بپیچید. اگر فردی خلاق هستید، درب بطری نوشابه را در قسمت بالایی نوشابه بگذارید. درنهایت شما یک بطری خوراکی نوشابه با طعم ژله خواهید داشت!
7. برش و سرو ژله نوشابهای
بطری نوشابه را در ظرفی مناسب سرو کنید. برای چشیدن طعم آن کافی است با چاقوی مناسب آن را به بخشهای کوچکتر، ترجیحا مکعبهای هماندازه، تبدیل و با لذت نوشجان کنید!
یکی از لذتبخشترین قسمتهای ساخت ژله در بطری نوشابه سرو آن همراه دوستانتان است. هنگام سرو حتما به چهره اطرافیانتان نگاه کنید! آنها از تماشا و چشیدن طعم ژله نوشابهای شگفتزده خواهند شد!
خلاقیت بیشتر برای ژله در بطری نوشابه
چند بار ژله در بطری نوشابه را با استفاده از روش گفتهشده امتحان کنید تا در ساخت آن حسابی ماهر شوید. پس از اطمینان از مهارت بهدستآمده روشهای دیگر را نیز تجربه کنید. شما میتوانید از ژلههای طعمدار کمک بگیرید تا درنهایت ژلهای شگفتانگیزتر و خوشمزهتر داشته باشید. برای مثال از ترکیبات زیر هنگام تهیه ژله نوشابهای استفاده کنید:
نوشابه مشکی همراه ژله لیمویی
نوشابه بیرنگ همراه ژله آلبالو
نوشابه پرتقالی همراه ژله توتفرنگی
ژله با طعم نوشابه
بدونشک پس از یک بار امتحانکردن ژله نوشابه، دیگر بهراحتی نمیتوانید از آن بگذرید! این ژله خوشمزه شما را سرحال میکند و انرژیتان را بازمیگرداند. اگر تابهحال ژله نوشابهای را به روش بالا درست کردهاید یا روش دیگری میدانید، نظراتتان را با کاغذرنگی بهاشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود یا ثبت نام