طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی؛ یک چاشنی متفاوت و ارگانیک
به احتمال زیاد با خواندن عنوان مطلب یاد چیپس کچاپ افتاده باشید، اما اشتباه تصور کردهاید؛ چیپس گوجه فرنگی مانند سیبزمینی ورقههایی نازک از گوجه فرنگی است که طعمدار شده است. این چیپسها هم میتوانند یک میان وعده سالم و متفاوت باشند که در آن خبری از سیبزمینی نیست و گوجه فرنگی، ماده اصلی چیپس است و هم میتوانید از آنها به عنوان یکی از چاشنیهای غذا استفاده کنید. برای تهیه سوپ، استانبولی، کنار کتلت و… میتوانید چند حلقه از این چیپسها را استفاده کنید. برای تجربه طعمی متفاوت از چیپس در ادامه با کاغذ رنگی و طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی همراه باشید.
مواد موردنیاز در طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی
- 2 عدد گوجه فرنگی بزرگ
- نمک و روغن به مقدار لازم
- ماکرویو
مراحل تهیه چیپس گوجه فرنگی
گوجهها را بهصورت ورقهورقهای، نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم خرد کنید. اگر ورقهها را خیلی نازک انتخاب کنید، ممکن است گوجه له شود. ضخامت زیاد گوجهها هم باعث میشود چیپسها نرم شوند و به اندازه کافی ترد نباشد.
برای ورقه کردن گوجه فرنگی از چاقوی ارهای استفاده کنید تا برشها کاملا تمیز بوده و له نشوند. استفاده از چاقوهایی با لبه صاف باعث له شدن بافت نرم گوجه میشود.
کف یک سینی با اندازه مناسب چند عدد دستمال کاغذی پهن کرده و همه گوجه فرنگیها را روی آن بچینید. سپس روی آنها نمک پاشیده و 15 دقیقه صبر کنید. در این مرحله از طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی باید 15 دقیقه به گوجهها زمان دهید تا نمکها به خورد گوجه بروند، سپس آنها را به طرف دیگر برگردانید. دستمالهای کف سینی را هم عوض کنید. حالا روی سمت دیگر گوجه فرنگیها را هم نمک پاشیده و مجددا 15 دقیقه منتظر بمانید.
تنظیم ماکرویو برای خشک کردن گوجهها
بعد از اینکه هر دو سمت گوجهها به نمک آغشته و آب اضافه آنها گرفته شد؛ آنها را داخل سینی ماکرویو چیده، سطح توان ماکرویو خود را روی 7 تا 10 قرار دهید و بهمدت پنج دقیقه گوجه فرنگیها را داخل آن قرار دهید.
در مرحله آخر از طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی بعد اینکه 5 دقیقه طی شد، سینی را از ماکرویو خارج کرده و گوجه را به طرف دیگر خود برگردانید. سپس مجددا سینی را داخل ماکرویو قرار داده و این بار فقط یک دقیقه بگذارید داخل آن بماند.
یک نکته مهم
اگر نمیتوانید سطح توان ماکرویو خود را تنظیم کنید، کافی است گوجهها را داخل ماکرویو قرار داده و تا جایی که گوجهها شروع به سفت و خشک شدن میکنند بگذارید داخل ماکرویو بمانند، سپس مرحله آخر را اجرا کنید.
شما میتوانید این چیپسها را در یک ظرف شیشهای در بسته ریخته و در کابینت قرار دهید تا حین آشپزی برای تهیه غذاهای مختلف از آن استفاده کنید. برای مثال در طرز تهیه ماکارونی استفاده از این چیپسها میتواند طعم جالبی به مایه ماکارونی بدهد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود یا ثبت نام