خلاصه مطلب
برای آنهایی که عاشق نوشیدنیهای گرم هستند، هیچ چیز جای چای را نمیگیرد. عاشقان چای دوست دارند آن را با طعمهای مختلفی امتحان کنند. در این مطلب با معرفی طعمدهندههای گوناگون چایی متفاوت را به شما پیشنهاد دادهایم.
چای هم مانند کاپوچینو یک نوشیدنی پرطرفدار میان همه مردم جهان بهویژه ما ایرانیهاست. این نوشیدنی از دمکردن گیاه کاملیا سیننسیس بهدست میآید. نوشیدن چای سبز حس خوشایندی برای همه دارد، بهویژه هنگام صبح یا عصر که میتواند روز خوبی را برایتان بسازد یا خستگی روز را از تنتان بیرون کند؛ اما ترکیب چای با طعمدهندهها میتواند مزهای متفاوت ایجاد کند. طعمدهندههایی که هریک عطر و مزه دیگری به چای میدهند. البته نه طعم دهنده های صنعتی، بلکه طبیعی و عاری از مواد شیمیایی و صنعتی. در این مطلب قصد معرفی بهترین طعم دهنده های چای را داریم تا بتوانید با استفاده از آنها، مزههای جدیدی امتحان کنید.

انواع طعم دهنده های چای و خواص آنها
استفاده از طعم دهنده های چای بهصورت طبیعی، کنار مزه و طعم ناب خواص متفاوتی دارد که به شما در نشاط، آرامش و داشتن احساس مطلوب کمک خواهد کرد. بعضی از این طعم دهنده های چای را در ادامه آوردهایم.
1. چای با زعفران
دمکرده چای زعفران تاثیر زیادی در کاهش درد قاعدگی زنان دارد. این نوشیدنی برای خانمهای باردار مضر است؛ زیرا در برخی موارد باعث سقط جنین میشود. محققان عقیده دارند زعفران برای درمان افسردگی بسیار مفید است. زعفران همچنین برای درمان بیماریهای دیگری مانند آسم، سرفه، خشکی پوست، حملههای عصبی، سوزش معده، بیخوابی و… نیز توصیه میشود. بنابراین پیشنهاد میکنم گاهی چای زعفران بنوشید و کنار طعم فوقالعاده، از مزایای شگفتانگیز آن روی جسم و روحتان شگفتزده شوید.

2. چای با زنجبیل از بهترین طعم دهنده های چای
چای و زنجبیل داغ باعث افزایش گرمای بدن میشود. بههمین دلیل مواد سمی و زائد بدن را بهصورت عرق از بدن خارج میکند. این نوشیدنی برای درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا، هضم آسان غذا، رفع حالت تهوع و درمان تاخیر عادت ماهانه خانمها انتخاب بسیار خوبی است. برای درستکردن چای زنجبیل بهتر است آن را روی چای خشک ریخته و سپس آبجوش به آن اضافه کنید. البته این طعم دهنده چای طبع بسیار گرمی دارد. پس در نوشیدن آن زیادهروی نکنید.

3. چای دارچین
یکی از بهترین گیاهان برای درمان دیابت و فشار خون، دارچین است. پزشکان معتقد هستند اگر فرد مبتلا به دیابت، یک گرم دارچین به غذای روزانه خود اضافه کند، پس از گذشت 40 روز میزان قند خون، کلسترول و چربی خون او تا 30 درصد کم میشود. دارچین ترکیباتی دارد که عمل انسولینسازی خون را بهبود میبخشد. همچنین دارچین میتواند عمل سوختوساز گلوکز را تا 20 برابر افزایش دهد. طعم دارچین هم بسیار عالیست و از بهترین و خوشمزهترین طعم دهنده های چای است.

4. چای با لیمو از بهترین طعم دهنده های چای
چای بهدلیل وجود پلیفنول خاصیت آنتیاکسیدانی دارد. شما میتوانید با اضافهکردن چند قطره آبلیمو تازه ارزش غذایی چای را افزایش دهید. عادت خوردن چای با لیمو حتی در گذشتههای دور نیز میان ایرانیان رواج داشت. آنها در فصلهای سرد سال که لیموترش بهوفور یافت میشد، علاقه بیشتری به نوشیدن چای سبز داشتند. اگر مزههای ترش را دوست دارید، چای لیمو یکی از بهترین طعم دهنده های چای برای شماست.

5. چای با هل
هل میتواند به ازبین بردن بوی نامطبوع دهان کمک کند. هل هضم و گوارش را بهبود میبخشد. همچنین بهدلیل داشتن خاصیت اکسپکتورانت میتواند سینوسها، بینی، برونشها و سینه را از خلط و ترشحات اضافی پاکسازی کند. هل همچنین تقویتکننده قلب، درمان آفتهای دهان، تقویتکننده سیستم دفاعی، درمان بیماریهای چشم، خوشبوکننده دهان و… است. طعم و بوی هل بسیار دلچسب است و بهعنوان طعم دهنده چای میتواند گزینه خوبی باشد.

6. چای با عسل
پزشکان توصیه میکنند عسل را جایگزین قند کرده و چای خود را با عسل بنوشید. بهترین شیرینکننده برای نوشیدن چای عسل است. استفاده از عسل برای شیرینکردن چای باعث کنترل قند خون میشود. همچنین این ماده به درمان بیماریهای گوارشی و پوستی کمک زیادی میکند. شما میتوانید از عسلهای طعمدار مانند پرتغال، آویشن، گزنه و… برای برای شیرینکردن چای خود استفاده کنید. عسلها که از طعم دهنده های چای بهصورت طبیعی هستند، برای افرادی که مزههای شیرین دوست دارند، انتخاب نابی است.

اگر شما از طعمدهنده دیگری برای مزه دادن به چای خود استفاده میکنید، تجربیات و نظراتتان را با کاغذرنگی بهاشتراک بگذارید.

احمد از کودکی علاقه زیادی به تکنولوژی داشته، همین علاقه هم باعث شد تا فروردین 97 پا به این عرصه بذاره. اون تو دبیرستان ریاضی رو انتخاب کرده و برای دانشگاه هم قصد داره که بره رشته مهندسی کامپیوتر. همچنین اون علاقه زیادی به موسیقی و تماشای فیلمهای طنز داره. اگه بخوایم یکی دیگه از علایق این جوون رشید و رعنا رو بگیم میتونیم به عشق ماشین بودنش اشاره کنیم که خیلی جاها کار دستش داده. احمد برای تمام جوونای همسن و سال خودش بهویژه کاربرای کاغذرنگی آرزوی موفقیت داره.
آقای جعفری با تشکر از سایت زیبای شما، لطفا بنده را راهنمایی فرمایید که بهترین چای خوش عطر و طعم کدام است و طرز دم کردن آن را هم بفرمایید. متشکر از لطف شما
جواد از لندن
سلام جواد جان
هرکسی به تناسب ذائقه و طعم دلخواه خودش ممکنه یک نوع چای رو بهترین چای بدونه. پیشنهاد میکنم چای شمال رو امتحان کنی. اگر هم هنوز چای موردعلاقهت رو پیدا نکردی، طعمدهندههایی مثل دارچین، هل، زعفران، گل سرخ، بیدمشک، نعناع و… در چایت بریز تا طعم دلخواهت رو پیدا کنی.