از صفر تا صد طرز تهیه ژله خرده شیشه با ژلههای رنگارنگ
ژلهها دسرهای خوشمزهای هستند که میزهای غذا را رنگارنگ و جذاب میکنند. بهخصوص ژله های رنگین کمان و خرده شیشه، پیش از این در بخش دسر رنگی راجع به طرز تهیه ژله رنگین کمان برای شما گفتیم و امروز قصد داریم طرز تهیه ژله خرده شیشه را آموزش دهیم. با کاغذرنگی همراه باشید.
مواد موردنیاز
- 2 بسته ژله آلوئهورا
- 4 بسته ژله رنگی در طعمهای مختلف
- آب سرد و گرم به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
- بستنی وانیلی به مقدار لازم
طرز تهیه ژله خرده شیشه
برای درست کردن این ژله اول باید خرده شیشهها را آماده کنید و بعد مراحل دیگر را قدمبهقدم انجام دهید.
1. درست کردن ژلهها
در طرز تهیه ژله خرده شیشه باید ابتدا خرده شیشهها را آماده کنید. بهاینمنظور همه ژلهها به جز ژله آلوئهورا را مطابق دستور تهیهای که روی بستهبندی آن نوشته شده، آماده کنید. بهتر است برای اینکه ژلهها به ظرف نچسبند، کمی ظرف یا قالبی که ژله را در آن درست میکنید، چرب کنید و سپس مایع ژله را داخل آن بریزید.
دو نکته کاربردی
- ژلهها را در قالبها یا ظروف مربع یا مستطیل شکل آماده کنید. این کار برش زدن ژلهها در مرحله بعدی را برای شما آسانتر میکند.
- اگر برای تهیه ژله به اندازه کافی فرصت دارید، بگذارید ژلهها تا 12 ساعت در یخچال بماند. به این شکل بافت ژله سفتتر شده و برش آن آسانتر میشود.
3. خرد کردن ژلهها
در این مرحله از طرز تهیه ژله خرده شیشه، بعد از اینکه ژلهها سفت شدند، آنها را از یخچال خارج کرده و با یک چاقوی تیز به شکل مکعبی برش بزنید. برای اینکار میتوانید مثل تصویر سمت راست آنها را داخل ظرف برش زده یا اینکه مثل تصویر سمت چپ ابتدا ژله را از ظرف خارج کرده و سپس شروع به برش زدن آن کنید.
وقتی همه ژلههای رنگی به شکل مکعبی در آمدند، آنها را در یک ظرف بزرگ باهم ترکیب کرده و سپس آنها را داخل قالبی که میخواهید ژله خرده شیشه در آن درست کنید، بریزید. البته این نکته را فراموش نکنید که قبل از ریختن ژلهها داخل قالب، بدنه آن را با روغن چرب کنید تا موقع خارج کردن ژله از قالب کار شما آسان باشد.
3. درست کردن ژله پایه در طرز تهیه ژله خرده شیشه
قبل از اینکه به درست کردن ژله پایه بپردازید، بهتر است آب جوش موردنیاز را آماده کرده و بستنیها را از یخچال خارج کنید تا کاملا آب شوند. سپس ژلههای آلوئهورا را طبق دستورالعمل روی جلد در آب جوش حل کنید.
در ادامه به جای آب سرد، معادل مقدار آن که در دستور تهیه روی جلد ژله به آن اشاره شده، بستنی وانیلی به ژله اضافه کنید و خوب آنها را هم بزنید تا باهم ترکیب شوند. وقتی ژلههای آلوئهورا خوب با بستنیها ترکیب شدند، آنها را به قالب اضافه کنید.
4. گذاشتن قالب ژله داخل یخچال
ژله خرده شیشه شما تقریبا آماده است، کافی است آن را بهمدت چهار الی پنج ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از گذشت این زمان ژله شما آماده است، آن را از قالب خارج کرده و به دلخواه خود سرو کنید.
موقع خارج کردن ژله از قالب بهتر است کمی آن را تکان دهید. سپس یک ظرف یا سینی روی آن گذاشته و برعکس کنید. در صوتی که ژله از قالب خارج نشد، میتوانید برای چند دقیقه قالب را داخل آب گرم گذاشته و با طی مراحلی که گفته شد، ژله را از قالب خارج کنید.
درصورتیکه بخواهید ژله خرده شیشه شما شفاف باشد، میتوانید بستنی را از آن حذف کنید. در این حالت ژلههای خرد موجود در این ژله، جلوه بیشتری هم خواهند داشت.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود یا ثبت نام