طرز تهیه پاستا پستو؛ یک غذای سالم و لذیذ ایتالیایی
اغلب غذاهای ایتالیایی بین ایرانیان محبوبیت زیادی دارند. یکی از بهترین و پرطرفدارترین غذاهای این نژاد، پاستاها هستند. پاستاهایی مانند پاستا آلفردو یا پاستا پستو نسبت به سایر انواع ماکارونی و پاستا بین ایرانی محبوبیت بیشتری دارند. بههمین دلیل چندان جای تعجب ندارد که بسیاری از افراد دنبال آشنایی با طرز تهیه پاستا پستو باشند. از آنجاکه این غذای خوشطعم و لذیذ ایتالیایی طرز پخت سادهای دارد، در این مطلب از کاغذ رنگی به معرفی روش طبخ آن پرداختهایم تا بتوانید در مهمانیها یا دورهمیهای مختلف به سادگی آن را تهیه کنید. با کاغذرنگی همراه باشید.
مواد موردنیاز برای طرز تهیه پاستا پستو
- پاستا
- آب 4 پیمانه
- نمک
- فیله مرغ پخته شده (اختیاری)
- نخود فرنگی 2 پیمانه (اختیاری)
- 4 حبه سیر
- برگ ریحان 150 گرم
- روغن زیتون بهاندازه کافی
- پسته 150 گرم (میتوانید به جای پسته از دانه کاج یا بادام هم استفاده کنید)
- پنیر پارمزان 130 گرم
- فلفل سیاه 2 قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
در این دستور از طرز تهیه پاستا پستو ما مواد لازم را برای سه یا چهار نفر درنظر گرفته ایم. اگر برای افراد بیشتر یا کمتری آشپزی میکنید، میزان مواد موردنیاز را به همین نسبت کم یا زیاد کنید.
طرز تهیه پاستا پستو
با طی همین چند قدم ساده میتوانید پاستا پستوی بینظیری تهیه کنید
1. تفت دادن دانهها
ماهیتابه را روی شعله بگذارید تا داغ شود. بعد پسته یا دانه کاج را داخل ماهیتابه ریخته، 2 تا 3 دقیقه آنها را تفت دهید. در این مدت آنها را مدام هم بزنید تا نسوزند. اینکار باعث میشود دانههای کاج یا پسته بو داده شده و عطر خوبی بهخود بگیرند. حالا دانههای تفت داده شده را کنار بگذارید تا خنک شوند.
2. خرد کردن دانهها در طرز تهیه پاستا پستو
پسته یا دانه کاج، پنیر پارمسان، برگ ریحان، سیر، نمک و فلفل سیاه را داخل دستگاه غذاساز مخلوط کنید. بگذارید مواد بهخوبی با یکدیگر ترکیب شده و سس کاملا یکدست شود.
شما میتوانید بسته به ذائقه خود از پنیر پارمسان در تهیه سس استفاده کنید یا در آخر که غذا درست شد، روی پاستا پستو را با این پنیر تزیین کنید.
3. میکس و ترکیب مواد
بهتر است هنگام میکس شدن مواد، کمی روغن زیتون هم به آنها اضافه کنید. به این شکل مواد بهتر با یکدیگر ترکیب میشوند.
اگر میخواهید ذرات پسته یا بادام زیر دندان حس نشود، اول پسته یا بادام را داخل دستگاه غذاساز ریخته و بگذارید تا خوب خرد شوند، سپس بقیه مخلفات را اضافه کنید.
4. آبکش کردن پاستاها
قابلمه را بهاندازه 4 پیمانه از آب پر کنید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب به نقطه جوش رسید، اول کمی نمک و بعد پاستاهای خشک را داخل آب بریزید. 8 تا 10 دقیقه صبر کنید تا پاستاها پخته شود و بعد آنها را آبکش کنید.
5. ترکیب همه مواد با هم
پاستاها و نخود فرنگیها را داخل یک ظرف بریزید و سس پستو را به پاستاها اضافه کنید. این ترکیب را خوب هم بزنید تا همه پاستاها آغشته به سس شوند. اگر دوست دارید میتوانید کمی فلفل سیاه و آویشن به آن اضافه کنید. تا اینجا پاستا پستو تقریبا آماده است، کافی است با استفاده از موادی مانند نخودفرنگی یا برگ ریحان روی پاستا پستو را تزیین کنید تا ظاهری جذابتر داشته باشد.
با همین چند قدم ساده پاستا پستو آماده شد. این غذا برخلاف تصور بسیاری از افراد دستور پخت سریع و سادهای دارد. بنابراین شما میتوانید آن را بهعنوان یک غذای سریع در فهرست غذاهای خود داشته باشید. البته تهیه سریع پاستا پستو به داشتن همه مواد اولیه آن در خانه بستگی دارد.
اگر شما هم برای پخت پاستا پستو طرز تهیه دیگری میدانید، آن را با کاربران کاغذرنگی به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود یا ثبت نام