خلاصه مطلب

پاستا یا ماکارانی نوعی غذای ایتالیایی است که بین مردم ایران طرفدار زیادی دارد. هر یک از پاستاها دارای طرز تهیه و طعم متفاوتی هستند. حال قصد داریم، طرز تهیه پاستا پستو، یکی از لذیذترین پاستاها را به شما همراهان کاغذرنگی آموزش دهیم. برای یادگیری مراحل پخت این پاستا با کاغذرنگی همراه باشید.

اغلب غذاهای ایتالیایی بین ایرانیان محبوبیت زیادی دارند. یکی از بهترین و پرطرفدارترین غذاهای این نژاد، پاستاها هستند. پاستاهایی مانند پاستا آلفردو یا پاستا پستو نسبت به سایر انواع ماکارونی و پاستا بین ایرانی محبوبیت بیشتری دارند. به‌همین دلیل چندان جای تعجب ندارد که بسیاری از افراد دنبال آشنایی با طرز تهیه پاستا پستو باشند. از آنجاکه این غذای خوش‌طعم و لذیذ ایتالیایی طرز پخت ساده‌ای دارد، در این مطلب از کاغذ رنگی به معرفی روش طبخ آن پرداخته‎‌ایم تا بتوانید در مهمانی‌ها یا دورهمی‌های مختلف به سادگی آن را تهیه کنید. با کاغذرنگی همراه باشید.

مواد موردنیاز برای طرز تهیه پاستا پستو

  • به مقدار لازم
    پاستا
  • آب 4 پیمانه
    آب
  • نمک به مقدار لازم
    نمک
  • به مقدار لازم
    فیله مرغ پخته شده
  • 2 پیمانه
    نخود فرنگی
  • 4 حبه
    سیر
  • 150 گرم
    برگ ریحان
  • روغن زیتون به مقدار لازم
    روغن زیتون
  • 150 گرم
    پسته
  • 130 گرم
    پنیر پارمزان
  • فلفل سیاه 2 قاشق چای‌خوری
    فلفل سیاه

در این دستور از طرز تهیه پاستا پستو ما مواد لازم را برای سه یا چهار نفر درنظر گرفته ایم. اگر برای افراد بیشتر یا کمتری آشپزی می‌کنید، میزان مواد موردنیاز را به همین نسبت کم یا زیاد کنید.

طرز تهیه پاستا پستو

با طی همین چند قدم ساده می‌توانید پاستا پستوی بی‌نظیری تهیه کنید

1. تفت دادن دانه‌ها

ماهیتابه را روی شعله بگذارید تا داغ شود. بعد پسته یا دانه کاج را داخل ماهی‌تابه ریخته، 2 تا 3 دقیقه آن‌ها را تفت دهید. در این مدت آن‌ها را مدام هم بزنید تا نسوزند. این‌کار باعث می‌شود دانه‌های کاج یا پسته بو داده شده و عطر خوبی به‌خود بگیرند. حالا دانه‌های تفت داده شده را کنار بگذارید تا خنک شوند.

طرز تهیه پاستا پستو یک غذای خوشمزه و مقوی ایتالیایی

2. خرد کردن دانه‌ها در طرز تهیه پاستا پستو

پسته یا دانه کاج، پنیر پارمسان، برگ ریحان، سیر، نمک و فلفل سیاه را داخل دستگاه غذاساز مخلوط کنید. بگذارید مواد به‌خوبی با یکدیگر ترکیب شده و سس کاملا یکدست شود.

شما می‌توانید بسته به ذائقه‌ خود از پنیر پارمسان در تهیه سس استفاده کنید یا در آخر که غذا درست شد، روی پاستا پستو را با این پنیر تزیین کنید.

پاستا پستو، غذای ایتالیایی خوشمزه

3. میکس و ترکیب مواد

بهتر است هنگام میکس شدن مواد، کمی روغن زیتون هم به آن‌‌ها اضافه کنید. به این شکل مواد بهتر با یکدیگر ترکیب می‌شوند.

اگر می‌خواهید ذرات پسته یا بادام زیر دندان‌ حس نشود، اول پسته یا بادام را داخل دستگاه غذاساز ریخته و بگذارید تا خوب خرد شوند، سپس بقیه مخلفات را اضافه کنید.

پاستا پستو، یک غذای خوشمزه و مقوی ایتالیایی

4. آبکش کردن پاستاها

قابلمه‌ را به‌اندازه‌ 4 پیمانه از آب پر کنید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب به نقطه‌ جوش رسید، اول کمی نمک و بعد پاستاهای خشک را داخل آب بریزید. 8 تا 10 دقیقه صبر کنید تا پاستاها پخته شود و بعد آن‌ها را آب‌کش کنید.

طرز تهیه پاستا پستو

5. ترکیب همه مواد با هم

پاستاها و نخود فرنگی‌ها را داخل یک ظرف بریزید و سس پستو را به پاستاها اضافه کنید. این ترکیب را خوب هم بزنید تا همه پاستاها آغشته به سس شوند. اگر دوست دارید می‌توانید کمی فلفل سیاه و آویشن به آن اضافه کنید. تا اینجا پاستا پستو تقریبا آماده است، کافی است با استفاده از موادی مانند نخودفرنگی یا برگ ریحان روی پاستا پستو را تزیین کنید تا ظاهری جذاب‌تر داشته باشد.

طرز تهیه پاستا پستو

با همین چند قدم ساده پاستا پستو آماده شد. این غذا برخلاف تصور بسیاری از افراد دستور پخت سریع و ساده‌ای دارد. بنابراین شما می‌توانید آن را به‌عنوان یک غذای سریع در فهرست غذاهای خود داشته باشید. البته تهیه سریع پاستا پستو به داشتن همه مواد اولیه آن در خانه بستگی دارد.

اگر شما هم برای پخت پاستا پستو طرز تهیه دیگری می‌دانید، آن را با کاربران کاغذرنگی به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری:

نظر خود را در مورد متن بالا ثبت کنید