طرز تهیه پنکیک ساده؛ کیکهای ورقهای برای یک صبحانه هیجانانگیز
پنکیک یکی از خوشمزهترین انواع شیرینیها است و مانند کاسترد وانیلی میتوانید آن را به راحتی درست کنید. این شیرینی خوشمزه جزو کیکها محسوب شده و به نام کیک ورقهای هم شناخته میشود. شما میتوانید پنکیک را به عنوان صبحانه و میان وعده میل میکنید. تهیه و پخت پنکیک دستورالعملهای مختلفی دارد. ما در این مطلب یکی از خوشمزهترین شیوهها در طرز تهیه پنکیک را به شما آموزش دادهایم. اگر میخواهید شیوه پخت پنکیک را یاد بگیرید، تا آخر این مطلب همراه کاغذ رنگی باشید.
مواد موردنیاز در طرز تهیه پنکیک
- 2 عدد تخممرغ
- 2 فنجان آرد
- 2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
- 2 قاشق چایی خوری بکینگپودر
- 2/1 قاشق چاییخوری نمک
- 1 فنجان شیر
- روغن به مقدار لازم
مواد اولیه گفته شده ویژه تهیه پنکیک برای دو نفر است. اگر میخواهید برای افراد بیشتری پنکیک درست کنید، باید به همین نسبت مواد اولیه را افزایش دهید.
مراحل طرز تهیه پنکیک
شما میتوانید به سادگی طرز تهیه پنکیک را یاد بگیرید، فقط لازم است که مراحل زیر را با دقت پیش ببرید.
1. هم زدن مواد خشک
برای طرز تهیه پنکیک ابتدا درر یک کاسه بزرگ به مقداری که گفته شده آرد، نمک، شکر و بکینگپودر بریزید. همه مواد را با یک قاشق خشک به خوبی مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند. همچنین میتوانید از یک همزن دستی برای مخلوط این مواد استفاده کنید.
2. اضافه کردن مواد در طرز تهیه پنکیک
پس از مخلوط این مواد، در ادامه به میزانی که گفته شد تخممرغ، شیر و دو قاشق غذاخوری روغن مایع به مواد داخل کاسه اضافه کنید. سپس مواد را با هم زن دستی مخلوط کنید تا مانند عکس مواد با هم دیگر ترکیب شوند. شما باید تا زمانی که یک مایه کیک نرم، یکدست و با غلطت مناسب به دست نیاوردهاید، به هم زدن ادامه دهید.
3. استراحت دادن به مواد
بعد از اینکه مواد اولیه در طرز تهیه پنکیک را به خوبی هم زدید، باید حدود 10 دقیقه به مواد استراحت دهید تا مایه کیک کاملا شکل بگیرید. در زمانی که مواد را کنار گذاشتهاید، یک ماهیتابه تفلون یا چدن روی شعله قرار دهید و داخل آن را کمی روغن بریزید.
4. نحوه ریختن مایع پنکیک در ماهیتابه
در این مرحله از طرز تهیه پنکیک فنجان را مانند تصویر پر از مایع پنکیک کنید و به اندازهای که ماهیتابه شما جا دارد، مانند عکس مایه پنکیک را در آن بریزید. اگر فکر میکنید احتمال دارد حین ریختن مایه پنکیک داخل ماهیتابه هریک از پنکیکها به سایر آنها بچسبد، بهتر است از یک ماهیتابه بزرگ استفاده کنید یا در هر نوبت تعداد کمتری از پنکیک در ظرف بریزید.
5. نحوه سرخ کردن پنکیک
وقتی که مانند تصویر حبابهای ریز روی پنکیک به وجود آمد، یعنی سمت زیری پنکیک پخته شده است. پس باید آن را برگردانید تا طرفی که پخته نشده هم بپزد. حداکثر تا 3 دقیقه هم بگذارید تا طرفی که خام است، پخته شود. با توجه به اینکه بافت پنکیک بسیار لطبف است، هنگام سرخ شدن آن، حواستان را کاملا جمع کنید تا پنکیکها نسوزند.
طرز تهیه پنکیک و سرو آن
شما میتوانید پنکیک را با عسل، شاهتوت و توتفرنگی تزیین کنید. این کار هم باعث میشود ظرف پنکیک شما زیبا شود و هم طعم بهتری به آن دهد. همچنین اگر روشی دیگری برای طرز تهیه پنکیک سراغ دارید، آن را با کاربران کاغذ رنگی در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود یا ثبت نام