کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد برای روزهای دلتنگی
اوریانا فالاچی زاده ایتالیا، یکی از روزنامهنگاران و نویسندگان معروف و چیرهدست بود. او شهرت زیادی در روزنامهنگاری دارد. این شهرت به ویژه پس از جنگ جهانی دوم همراه مصاحبه با بزرگان سیاست دنیا بیش از پیش شد. این نویسنده عقاید خود را همواره آزادانه بیان کرده و با مخالفان خود منازعه داشته است. متاسفانه فالاچی سال 2006 درگذشت، اما کتابهایی از خود به یادگار گذاشته که با خواندن آنها میتوان به عقاید و تفکرات او پی برد. یکی از معروفترین کتابهای این نویسنده بزرگ، کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد است. در این مطلب از کاغذرنگی قصد داریم این کتاب معروف را معرفی کنیم. با ما همراه باشید.
داستان کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد
شاید یکی از دلایل محبوبیت این کتاب بین مردم ایران و زنان نوع گفتوگو بین شخصیتهاست. داستان کتاب همانطور که ممکن است از نام آن حدس زده باشید، درباره مکالمه مادر با جنین خود است. فضایی که برای ایرانیها آشناست و احترام خاصی برای آن دوران قائل هستند. داستان کتاب درباره یک زن است که در جریان ارتباط با مردی ناخواسته باردار شده و جنینی در او رشد میکند. این زن پس از گذشت مدتی بدون مراجعه به دکتر متوجه حضور جنین خود میشود.
ذهن خود را به سمت داستان خاص با فضاسازی و تجسم شخصیتها نبرید. حین مطالعه کتاب بیشتر درباره ذهنیت، نوع نگاه و تفکر زن و فرزند، تامل داشته باشید. زیرا هدف نویسنده هم ترسیم یک محیط خاص با شرایط خاص نیست. بلکه او میخواهد شما با مطالعه کنشها، چالشها، رنج، سختیها و شیرینیهای یک مادر درباره این شرایط فکر و راه خود را انتخاب کنید.
فضا و شرایط شخصیتهای داستان
کل نوشته، فضاسازی خاصی جز در انتهای صفحات کتاب ندارد. اغلب متن کتاب درباره عقاید، مکالمه بین مادر و جنین و فلسفه مهر مادری است که بدون اختیار و کاملا ناخودآگاه یا فطری در وجود این زن بوجود آمده است. اگر کتابهای ماجراجویانه و هیجانانگیز را دوست دارید،بیشک این کتاب برایتان خستهکننده خواهد بود. چراکه در این کتاب معنا و مفاهیم مطرح شده، تنها اولویت نویسنده هستند.
سبک متننویسی کتاب، برعکس تفکری که باعث نوشتن آن شده، بسیار ساده و حرفهای است. با تمام سختیهای نوشته، فالاچی با مهارت بسیار بالایی از کلمات ساده برای بیان نظر خود استفاده کرده تا هر کسی که کتاب را مطالعه کرد، متوجه منظور او بشود.
درخواست کتاب از شما
نویسنده این کتاب در طول روایت داستان از شما میخواهد به شرایط مادر در داستان بیندیشید و به نحوی خود را در این فضا تجسم کنید. اگر عشق را تنها در ارتباط بین دو انسان بالغ نبینید و بتوانید به معانی عمیقتر آن فکر کنید، میتوانید این کتاب را در گروه کتابهای عاشقانه قرار دهید. عشقی که نه از روی هوس و هورمونهای جسمی، بلکه از اوج فطرت مادر برای فرزندش خلق شده و القا میشود. اگر به رمانهای عاشقانه مثل کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد علاقهمند هستید، میتوانید رمان من پیش از تو را هم مطالعه کنید.
کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد در یک نگاه
در بخش پایانی کتاب برای جنین اتفاقی میافتد. در این قسمت فالاچی به صورت متبهرانه دادگاهی بین مادر و وجدانش تشکیل میدهد که یکی از زیباترین قسمتهای کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده شد همین بخش است. پیشنهاد ما به شما خواندن این کتاب برای انتخاب سبک زندگی خودتان است. هر کسی میتواند خودش را در این شرایط فرض و انتخاب کند. چراکه این کتاب شما را با تردیدهای فرزندآوری، چالشها و نگرانیهای پیشروی مادران در چنین شرایطی مواجه میکند. پس از مطالعه کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد میتوانید نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود یا ثبت نام