خلاصه مطلب

اگر مناسبت ویژه‌ای مثل تولد یا سالگرد ازدواج و… پیش‌رو دارید، ولی نمی‌دانید با چه ایده‌ای کیک درست کنید، بهترین ایده را از کاغذرنگی یاد بگیرید. در این مطلب مثل آب خوردن طرز تهیه کیک شماره‌ای و تزیین آن را یاد می‌گیرید.

کیک‌‌های شماره ای یک ایده جذاب و لوکس برای تهیه کیک هستند که مناسب جشن تولد، سالگرد ازدواج و سایر مناسبت‌های مهم زندگی به نظر می‌رسند؛ شما می‌توانید با استفاده از چند ترفند آسان کیک شماره ای را تهیه و تزیین کنید تا جشن‌های خاطره‌انگیزتری داشته باشید. در این مطلب از کاغذرنگی طرز تهیه کیک شماره‌ ای و ایده‌هایی برای تزیین آن را گفته‌ایم. اگر می‌خواهید نحوه پخت آن را یاد بگیرید، با کاغذرنگی همراه باشید.

مواد موردنیاز در طرز تهیه کیک عددی

  • آرد ذرت 1 فنجان
    آرد کیک (الک شده)
  • 1 فنجان
    شکر گرانول
  • 1 قاشق چای‌خوری
    پودر بیکینگ
  • نمک 1/2 قاشق چای‌خوری
    نمک
  • 1/2 فنجان
    کره آب شده
  • 2 عدد
    تخم‌مرغ درشت
  • 1/2 فنجان
    شیر
  • 1/2 قاشق چای‌خوری
    عصاره وانیل
  • 1/4 قاشق چای‌خوری
    عصاره بادام تلخ

مواد گفته شده برای دستور پخت کیک وانیلی ساده است؛ اگر می‌خواهید کیک شکلاتی تهیه کنید، می‌توانید طبق دستور پخت کیک شکلاتی، مواد مورد نیازتان را تهیه کنید.

مراحل طرز تهیه کیک شماره ای

برای تهیه این کیک کافی است مراحل گفته شده را قدم به قدم طی کنید تا کیک شماره‌ای بدون دردسر آماده شود.

1. آماده کردن قالب کیک شماره‌ ای

در طرز تهیه کیک شماره ای ابتدا خمیر کیک وانیلی را آماده کنید. برای پخت کیک هم می‌توانید بدون الگو گذاری، کیک را در قالب ریخته و پس از پخت آن را با چاقو متناسب با عدد مورد نظر برش دهید. اما یک ایده آسان‌تر برای الگوی کیک عددی این است که خمیر کیک را قبل از پخت با استفاده از قالب حروف یا وسیله به شکل عدد موردنظر درست کنید.

برای هریک از دو شیوه پخت باید ابتدا برس را به روغن آغشته کرده و کف ظرف را کاملا چرب کنید تا خمیر کیک به ته قالب نچسبد. پس از چرب کردن قالب کیک عددی یا ساده خمیر کیک را درون ظرف بریزید. زمان پخت کیک به تناسب درجه حرارت و میزان خمیر کیک متفاوت است. بعد از گذشت 40 دقیقه با درجه حرارت 160 درجه و طلایی شدن سطح کیک، به احتمال زیاد کیک کاملا پخته شده است. پس از خارج کردن کیک از فر باید چند دقیقه صبر کنید تا قالب کاملا خنک شود و بعد کیک را از آن بیرون بیاورید.

2. برش لایه‌های کیک شماره‌ای

برای خنک شدن و برش کیک، باید آن را روی سینی یا قفسه بگذارید؛ در طرز تهیه کیک شماره ای هر عدد کیک را برای لایه‌بندی و تزیین از طول به دو نیمه تقسیم کنید. با توجه به اینکه بریدن کیک از طول کار حساسی است، برای این کار باید از دستگاه سیم برش کیک برای برش کیک یا چاقوی دنده‌دار تیز استفاده کنید تا هر دو لایه کاملا صاف و یکدست شوند.

3. خامه زدن روی کیک شماره‌‌ای

بعد از خنک شدن کیک‌ها خامه را به صورت آماده یا دستی تهیه کنید. اولین لایه کیک را روی ظرف موردنظر گذاشته و با استفاده از کیسه شیرینی یا نوک گرد ماسوره به قسمت میانی کیک کرم شلاق (خامه غلیظ) بزنید. با استفاده از یک کاردک یا چاقوی پهن می‌توانید خامه را روی سطح کیک یکدست و آماده کنید. لایه دوم را با دقت روی آن قرار دهید و به همین صورت با ماسوره روی لایه‌ دوم کیک خامه بزنید و سطح آن را کاملا صاف کنید.

مواد موردنیاز تهیه خامه

  • 250 گرم
    پنیر خامه‌ای
  • 2 فنجان
    خامه غلیظ
  • به مقدار کافی
    عصاره وانیل
  • شکر به مقدار کافی
    پودر قند

آموزش طرز تهیه خامه

برای تهیه خامه به صورت دستی ابتدا ظرف مخلوط کن، خامه غلیظ و پنیر خامه را 15 دقیقه در فریزر بگذارید تا کاملا سرد شوند؛ سپس پنیر خامه را در همزن مخلوط کرده و خامه غلیظ، پودر قند و عصاره وانیل را به کاسه‌ همزن اضافه کنید. همه این مواد را با سرعت متوسط مخلوط کنید تا هنگامی که کرم شلاق شما آماده شود. در مرحله نهایی کرم باید بافتی غلیط و محکم داشته باشد که به راحتی شکل بگیرد.

4. طرز تهیه کیک شماره‌ ای و تزیین آن

بعد از زدن و آماده کردن خامه، نوبت تزیین کیک است. برای زیبایی بیشتر کیک، می‌توانید روی آن را با گل‌، میوه‌هایی مانند تمشک، بلوبری، توت‌فرنگی و…، ماکارون‌ها، چیپس شکلات و هر نوع خوراکی دیگر با سلیقه خود تزیین کنید.

طرز تهیه کیک شماره ای یا عددی

نکات مهم در طرز تهیه کیک عددی

برای تهیه این کیک دانستن چند نکته دیگر هم خالی از لطف نیست.

  1. در طرز تهیه کیک شماره ای فر را از قبل گرم کرده و کف تابه‌های کیک را با برس روغی کنید تا کیک به قالب نچسبد.
  2. مواد اولیه کیک را با همزن برقی به خوبی مخلوط کنید؛ برای ترکیب بهتر مواد، باید آن‌ها را با سرعت کم مخلوط کرده و کم‌کم مواد را اضافه کنید. اگر نیاز بود سرعت همزن را افزایش دهید تا خمیر کیک کاملا یکدست شود.
  3. پس از آماده شدن خمیر کیک، در هر کدام از ظرف‌ها تا حجم 2/3، مواد کیک را بریزید. چرا که هنگام پخت حجم خمیر کیک افزایش پیدا می‌کند.
  4. برای برش بهتر کیک عددی اجازه دهید کیک‌ها تا 10 دقیقه خنک شود.

شما می‌توانید کیک عددی را برای مناسبت‌های مهم یا سوپرایز کردن عزیزانتان درست کرده و آن‌ها را خوشحال کنید. اگر به دنبال دستور تهیه کیک قرمز هستید،حتما کیک ردولوت را امتحان کنید. اگر ایده‌ و نکته‌ جالبی برای تزیین و خوشمزه‌تر شدن در طرز تهیه کیک شماره ای دارید، آن را با کاربران کاغذرنگی به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری:

نظر خود را در مورد متن بالا ثبت کنید