کوکو سیب زمینی یکی از خوشمزه‌ترین انواع کوکوها محسوب می‌شود که مانند کوکو سبزی خیلی پر طرفدار است. این غذای فوری را می‌توانید به عنوان یک ناهار یا شام سبک درست کنید. این کوکو گاهی هم به عنوان پیش‌غذا می‌تواند سفره‌ها و میزهای غذا را به ویژه در مهمانی‌ها خوش‌رنگ کند. برای اینکه طرز تهیه کوکو سیب زمینی را را یاد بگیرید، تا آخر این مطلب همراه کاغذ رنگی باشید.

مواد موردنیاز

  • 1 کیلو سیب زمینی پخته شده
  • 1 عدد پیاز
  • 4 عدد تخم‌مرغ
  • زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، فلفل قرمز و فلفل چینی به میزان لازم
  • آرد سوخاری 4 قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم

مواد اولیه‌ که گفته شده برای سه تا چهار نفر کافی خواهد بود. اگر می‌خواهید برای افراد بیش‌تری این کوکو را تهیه کنید، باید به همین نسبت مواد اولیه را زیاد کنید.

مواد مورد نیاز کوکو سیب زمینی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

برای اینکه یک کوکو سیب زمینی خوشمزه درست کنید، باید مراحل زیر را با دقت پیش ببرید.

1. آماده کردن سیب زمینی و پیاز

ابتدا سیب زمینی را بپزید و بعد از پختن آن را بکوبید یا با رنده دانه درشت آن را رنده کنید. حالا باید پیاز را هم رنده کنید. حتما بعد از رنده کردن آب پیاز رنده شده را بگیرید تا باعث وا رفتن مایه کوکو نشود. سیب زمینی و پیاز را در یک ظرف بریزید و به آن زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، فلفل قرمز و فلفل چینی به میزان لازم اضافه کنید. اگر اهل غذاهای تند نیستید، می‌توانید از فلفل کمتری استفاده کرده یا آن را کاملا حذف کنید.

درست کردن کوکو سیب زمینی

2. طرز تهیه کوکو سیب زمینی و اضافه کردن تخم‌مرغ

حالا چهار عدد تخم‌مرغ را به مواد بزنید. برای اینکه کوکو سیب زمینی طعم بهتری پیدا کند، پس از این که هر تخم‌مرغ را اضافه کردید؛ مواد را کمی هم بزنید و بعد تخم‌مرغ بعدی را به ترکیب اضافه کنید. با این کار مایه کوکو بافت یکدست و نرم‌تری پیدا خواهد کرد و همه مواد به خوبی با هم مخلوط خواهند شد.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

3. اضافه کردن آرد سوخاری

در این مرحله از طرز تهیه کوکو سیب زمینی یک یا دو قاشق آرد سورخای به مواد کوکو بزنید تا نتیجه نهایی یک کوکو سیب زمینی ترد و خوشمزه شود. سپس مواد را به خوبی با دست مخلوط کنید تا مواد کوکو ترکیب یکدستی پیدا کنند.

البته به این نکته توجه داشته باشید که می‌توانید آرد سوخاری را به کوکو اضافه نکنید. این کار کاملا اختیاری بوده و به ذائقه خودتان بستگی دارد.

نحوه درست کردن کوکو سیب زمینی

4. نحوه شکل دادن به کوکو سیب زمینی

ابتدا یک ماهی‌تابه را روی شعله قرار دهید و به اندازه کافی در آن روغن بریزید. کمی از مواد را بردارید، آن را گرد کنید و مانند تصویر روی آن آرد سوخاری بریزید. هرچند همان‌طور که گفته شد این بخش اختیازی است. حالا باید مایه را پهن کنید.

Untitled 5
Untitled 7

5. طرز تهیه کوکو سیب زمینی و سرخ کردن

وقتی مایه کوکو را پهن کردید، آن را به آرامی در ماهی‌تابه پر از روغن بگذارید. تا جایی که ماهی‌تابه شما جا دارد، تکه‌های آماده کوکو را داخل ماهی‌تابه بگذارید تا سرخ و طلایی شود. هنگامی که یک طرف کوکوها طلایی و سرخ شد، کوکو را به سمت دیگر برگردانید تا هر دو طرف کوکوها کاملا طلایی شوند.

Untitled 10
Untitled 11

نکته آخر تهیه کوکو

وقتی که تمام مواد را سرخ کردید، می‌توانید کوکوها را با خیارشور، گوجه و سبزی تزیین و سرو کنید. یکی از ایده‌های خاص برای تهیه کوکو سیب زمینی استفاده از قالب‌های آماده است. با این کار کوکوها شکل خاصی پیدا کرده و اندازه یا ابعاد یکسانی پیدا می‌کنند. این شیوه هرچند بسیار وقت‌گیر خواهد بود، اما برای مهمانی‌ها بسیار شیک است. همچنین اگر  برای طرز تهیه کوکو سیب زمینی دستور پخت بهتری سراغ دارید، حتما آن را با کاربران کاغذ رنگی در میان بگذارید.