طرز تهیه دسر کادایف؛ شیرینی معروف ترکیه
کادایف یکی از دسرهای اصیل و محبوب ترکیه است. این شیرینی را میتوانید برای میانوعده یا مهمانیها و دورهمیهای مجلسی و شیک آماده کنید. دسر کادایف را بر حسب سلیقه و ذائقه افراد میتوان متفاوت درست کرد. در این مطلب از کاغذرنگی با آموزشی ساده طرز تهیه دسر کادایف را گفتهایم؛ برای آموزش درست کردن این دسر با ما همراه باشید.
مواد موردنیاز برای تهیه دسر کادایف
مواد موردنیاز گفته شده برای تهیه کادایف ویژه 2 الی 3 نفر است، اگر برای تعداد افراد بیشتری این دسر را درست میکنید، به همین میزان مواد اولیه را اضافه کنید.
- 200 گرم رشته کادایف تازه (رشته کادایف را میتوانید به صورت آماده از قنادیها تهیه کنید)
- 100 گرم کره ذوب شده
- کرم پاتیسیر به میزان لازم
- ¼ خلال یا پودر پسته
- چند عدد گردو
- 3 قاشق غذاخوری شکر
مراحل طرز تهیه دسر کادایف
این دسر ترکی مانند شیرینی هلویی دستور تهیه آسان و طعم لذیذی دارد. برای پخت این دسر خوشمزه تنها کافی است مراحل زیر را با دقت و حوصله انجام دهید.
1. آماده کردن رشتههای کادایف
ابتدا رشتههای کادایف را روی یک سینی پهن کرده و با کمی آب رشتهها را مرطوب کنید. در حالت خشک رشتهها شکننده و ترد هستند؛ به همین دلیل با کمی آب آنها را خیس کنید تا نرم و منعطف شوند. سپس یک حوله یا پارچه مرطوب را روی رشتههای کادایف قرار دهید و 30 دقیقه صبر کنید. بعد از گذشت نیم ساعت، رشتههای نرمشده را با دستتان یا قاشق به آرامی با کره آب شده مخلوط کنید تا کمی نرمتر شوند.
2. پیچیدن رشتههای کادایف
در طرز تهیه دسر کادایف بسته به سلیقه افراد با شکلهای خلاقانه و زیبا میتوانید رشتههای کادایف را بپیچید و آماده کنید. برای تزیین ابتدا رشتههای کادایف را باز کرده و باتوجه به شکل دلخواهتان رشتهها را حالت دهید و یک قاشق غذاخوری کرم پاتیسیر (مواد کادایف) درون رشتهها قرار دهید.
پس از آن باید رشتهها را به طور کامل بپیچید. در پیچیدن رشتهها دقت کافی داشته باشید، چراکه در صورت شل پیچیدن احتمال باز شدن آنها وجود دارد.
مواد موردنیاز کرم پاتیسیر در طرز تهیه دسر کادایف
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- ½ پیمانه شکر
- 150 گرم خامه صبحانه یا خامه قنادی
- 2 پیمانه شیر
- ½ پیمانه گلاب
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 2 عدد زرده تخممرغ
طرز تهیه کرم دسر کادایف
ابتدا نشاسته، آرد، شکر، شیر و گلاب را در قابلمه ریخته و روی اجاق گاز با شعله متوسط قرار دهید. در نظر داشته باشید تا هنگام جوش آمدن مواد فرنی کادایف، آن را هم بزنید. بعد از اینکه مواد به غلظتی متمایل به فرنی یا ماست رسید، قابلمه را از روی شعله بردارید. سپس چند دقیقه اجازه دهید تا مایه میانی دسر کادایف سرد شود، اکنون خامه و وانیل را به مقدار گفته شده اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. بهتر است برای سفتتر شدن کرم پاتیسیر، یک تا دو ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
3. طرز تهیه دسر کادایف و قرار دادن شیرینیها در فر
از قبل فر را روشن کنید تا گرم شود، سپس ظرف شیرینیهای کادایف را با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. هنگامی که رشتههای کادایف متمایل به قهوهای روشن شدند، شیرینی کادایف آماده شده است. در آخرین قدم از مراحل طرز تهیه دسر کادایف شربت را روی شیرینیها ریخته و با پودر پسته و گردو دسر کادایف را تزیین کنید.
مواد موردنیاز برای تهیه شربت کادایف
شربت یک چاشنی برای خوشمزهتر شدن دسر کادایف است که طعم شرینی این دسر را تکمیل میکند. البته کم یا زیاد کردن مقدار شکر در این دسر به ذائقه افراد بستگی دارد و کاملا اختیاری است.
- 2 لیوان شکر (اختیاری)
- 3 لیوان آب
دسر کادایف بیشتر در ماه رمضان درست میشود و یک انتخاب عالی برای جایگزین کردن شیرینیهایی مانند زولبیا و بامیه است. اگر روش دیگری برای طرز تهیه دسر کادایف بلد هستید، آن را با کاربران کاغذرنگی در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود یا ثبت نام