خلاصه مطلب
ژله از پرطرفدارترین دسرهای دنیا محسوب میشود که اکثر بچهها عاشق آن هستند. ژله لقمهای میتواند برای مهمانیها، سفرههایتان را رنگی و زیبا کند. در این مطلب از کاغذرنگی طرز تهیه ژله لقمهای و تزیین آن را آموزش دادهایم.
ژله لقمه ای نوعی متفاوت و خوشمزه از ژله محسوب میشود که میتوانید آن را در طعمها و رنگهای مختلف درست کنید. ظاهر شیک و جدید این ژله آن را به انتخابی جدید برای رنگی کردن میز غذای مهمانی تبدیل کرده است. طرز تهیه این ژله مانند ژله خرده شیشهای و ژله رنگین کمان بسیار آسان است. در ادامه با کاغذ رنگی همراه باشید تا مراحل آموزش طرز تهیه ژله لقمه ای را به سادگی یاد بگیرید.
مواد موردنیاز طرز تهیه ژله لقمه ای
85 گرم
250 گرم
175 گرم
1/3 لیوان
2 عدد
400 گرم
به مقدار لازم
مواد اولیه گفته شده برای طرز تهیه ژله لقمه ای ویژه 3 یا 4 نفر است. بنابراین اگر میخواهید برای افراد کمتر یا بیشتری ژله لقمه ای تهیه کنید، به همین میزان مواد اولیه را کم یا زیادتر کنید.
طرز تهیه ژله لقمه ای
ژله لقمه ای طرز تهیه آسانی دارد، فقط باید با دقت مراحل زیر را انجام دهید و یک دسر خوشمزه برای رنگی کردن دورهمیها درست کنید.
1. خرد کردن بیسکویتها
ابتدا بیسکوییتها را داخل یک کاسه ریخته و آنها را به طور کامل خرد کنید. شما میتوانید برای خرد کردن بیسکوییتها، آنها را داخل یک کیسه ریخته و با گوشتکوب بکوبید تا کاملا خرد و پودر شوند. کره آب شده را روی بیسکوییتها بریزید؛ سپس با قاشق کره و بیسکوییت را خوب هم بزنید و له کنید تا بیسکویت حالت خمیری شکل داشته باشد.
بعد از تهیه بیسکویت خمیری، کاغذ روغنی رولی را ته ظرف پهن کنید و بیسکویتها را روی کاغذ روغنی بریزید. با استفاده از کاردک یا کفگیر سطح بیسکویتها به خوبی صاف کنید.
در صورت تمایل در طرز تهیه ژله لقمه ای میتوانید از بیسکویت کوکی استفاده کنید، چون طعم بهتری به ژله میدهد.
2. آمادهسازی خامه در طرز تهیه ژله لقمه ای
شیر غلیظ شده را در یک کاسه بریزید. سپس ژلاتین و لیمو را به مقدار گفته شده داخل شیر ریخته و آنها به خوبی هم بزنید تا مایهای غلیظ و یکدست تهیه شوند.
در ادامه گام از طرز تهیه ژله لقمه ای مایه شیری آماده شده را روی لایه بیسکوییتها بریزید و با یک لیسک یا قاشق پهن آن را به طور کامل روی لایه بیسکوییتها پخش کنید تا یک لایه صاف و یکدست از این خامه روی بیسکوییتها قرار بگیرد.
بهتر است از شیر تغلیظ شده با چربی کامل استفاده کنید، چون خامه تهیه شده سفتتر میشود و دسرتان شکل بهتری خواهد شد.

3. درست کردن ژله به رنگ دلخواه
با توجه به دستوراتی که روی بسته ژله نوشته شده، میزان کافی آب جوش، آب سرد و پودر ژله را با هم مخلوط کنید. این ترکیب را به طور کامل حدود یک الی دو دقیقه هم بزنید. برای خوشرنگ شدن دسر از ژلههایی با رنگ قرمز، آبی یا بنفش استفاده کنید؛ چراکه این رنگها تضاد خوبی با سفیدی خامه دارند.
حالا ژله را هم به عنوان آخرین لایه به مواد اضافه کنید. برای ریختن ژله روی خامه دقت کافی داشته باشید. ژله را به آرامی روی خامه بریزید تا بافت خامه را خراب نکند.

4. سرو ژله لقمه ای
در آخر باید دسر رنگیرنگی را در یخچال قرار داده و اجازه دهید حدود چند ساعت در فضای سرد باقی بماند؛ چراکه ژله برای بسته شدن به سرمای زیاد در مدت طولانی نیاز دارد. میتوانید هر یک ساعت دسر را چک کنید تا ببینید آماده شده یا نه؟
اما در مجموع بهتر است ژله را از شب قبل مهمانی آماده کنید تا دوره سرد شدن آن زمان مهمانی شما را هدر ندهد.

میتوانید برای تهیه ژله لقمه ای از تصاویر ارائه شده ایده بگیرید تا ژله لقمهای را در طعم و رنگهای متنوع امتحان کنید.
نکته مهم در طرز تهیه ژله لقمه ای
برای اینکه پورد ژلاتین را به راحتی در آب حل کنید، ابتدا نصف پودر ژلاتین را داخل ظرف ریخته و کمی آب سرد روی آن بریزید. دومرتبه باقی مانده آن را ریخته و کمی آب سرد به آن اضافه کنید تا ژلاتین گلوله نشود. سپس در یک ظرف دیگر به اندازهی کم آب بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید؛ ظرف ژلاتین از قبل آماده شده را به آب جوش اضافه کنید، ژلاتین را با قاشق هم بزنید تا کاملا شفاف شود.
اگر دستور دیگری برای تهیه دسر ژله لقمه ای میدانید، خوشحال میشویم تجربیات خود را با سایر کاربران کاغذرنگی در میان بگذارید.

عاشق دنیای IT هستم و سرگرمی من خوندن مطالب جدید و بازی کردن هست. علاقهی زیادی هم به نوشتن دارم. چندماهی میشه که دست به قلم شدم و هرروز که کارم را شروع میکنم از خدا میخوام که پیشرفت کنم و بتونم مطالبی بنویسم که برای این جامع مفید باشه. شعاری هم که دارم، اینکه اول با توکلبهخدا و دوم با پشتکار میشه به هدفهای بزرگی دست پیدا کرد.