خلاصه مطلب
وافل از خوشمزهترین دسرها و شیرینیهاست که محبوبیت زیادی برای وعده عصرانه دارد. شما میتوانید با مواد اولیه گفته شده و مراحل مختلف، این دسر خوشطعم را در خانه تهیه کنید.
وافل یک نوع شیرینی خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک یا کیک تابهای دارد. ترکیبات اصلی این شیرینی خوشمزه آرد، شکر، روغن، تخم مرغ و گاهی اوقات هم ماست است. وافلها انواع مختلفی دارند و بیشتر بهعنوان عصرانه و صبحانه سرو میشوند. البته ناگفته نماند این روزها وافل کنار بستنی یک ترکیب بسیار محبوب است که طرفداران زیادی دارند. اگر تابهحال طعم وافل را نچشیدهاید، تا پایان این مطلب با کاغذرنگی همراه باشید. چراکه قصد داریم طرز تهیه یک میانوعده خوشمزه یعنی وافل را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه وافل مانند طرز تهیه کیک ردولوت بسیار ساده است؛ اما برای درست کردن آن به یک دستگاه وافلساز نیاز دارید. بنابراین درصورتیکه ساندویچساز یا وافلساز دارید، کافی است مواد اولیه موردنیاز را تهیه کرده و پخت این شیرینی خوشمزه را امتحان کنید.
موادی که در ادامه مشاهده میکنید، مناسب 5 نفر درنظر گرفته شدهاند. اگر برای افراد کمتر یا بیشتری وافل درست میکنید به همین نسبت آنها را کم یا زیاد کنید.
- 2 فنجان آرد همه کاره (تقریبا معادل 300 گرم)
قبل از ذکر بقیه مواد بهتر است کمی بیشتر درباره آرد همهکاره بدانید. آرد همهکاره در واقع به آردی گفته میشود که درصد پروتئین آن بین 10.5 تا 12 درصد است. این نوع آرد بین آرد مخصوص پخت نان و آرد کیک قرار دارد. از آرد همهکاره برای پخت شیرینی و کوکی استفاده میشود و اسم بازاری آن آرد 3 صفر است.
مواد موردنیاز برای تهیه وافل کلاسیک
1 قاشق چایخوری
4 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
2 عدد
نصف فنجان
1 قاشق چایخوری
90 گرم
وسایل موردنیاز
یک عدد
یک عدد
یک عدد
یک عدد
طرز تهیه وافل کلاسیک
برای تهیه وافل تنها نکته مهم داشتن دستگاه وافلساز است. بقیه موارد بسیار ساده است.
1. ترکیب آرد با نمک و شکر
داخل یک ظرف بزرگ آرد، نمک، بیکینگ پودر و شکر را باهم مخلوط کنید. سپس صفحات دستگاه وافلساز را روشن کنید تا گرم شود.

2. ترکیب کره و تخممرغ با مواد اولیه
ابتدا کرهها را داخل یک ظرف ریخته و روی حرارت کم ذوب کنید. (میتوانید این کار را با ماکروویو هم انجام دهید.) در یک ظرف دیگر تخممرغها را مخلوط کرده و در ظرفی جداگانه شیر، کره و وانیل را مخلوط کنید. سپس همه آنها را به مواد مخلوط شده در مرحله پیش اضافه کرده و خوب هم بزنید. هم زدن را آنقدر ادامه دهید تا مواد بهخوبی باهم مخلوط شده و مادهای یکدست فراهم شود.

3. ریختن ماده وافل در دستگاه
حال نوبت آماده کردن وافل است. برای جلوگیری از چسبیدن وافل به سینیها، پیش از ریختن مایه وافل، مقداری روغن روی صفحات اسپری کنید. سپس با یک ملاقه یا قاشق مواد را روی صفحه وافلساز ریخته و درب دستگاه را ببندید. در آخر هم منتظر بمانید تا وافل شما کاملا پخته و رنگ آن طلایی رنگ شود.

زمانی که رنگ وافل طلایی شد، یعنی کاملا پخته شده است. اگر وافل را ترد ترجیح میدهید، میتوانید کمی بیشتر آن را در دستگاه نگه دارید تا برشته شود. سپس میتوانید آن را با خامه و توت فرنگی، شکلات یا مربای آلبالو، بستنی و… میل کنید. وافل را در مهمانیهای عصرانه یا وعده صبحانه برای داشتن لحظات هیجانانگیز فراموش نکنید.

بهنام یه مردادماهی پر از عشق و احساسه که سال 75 به دنیا اومده و تقریبا سه، چهار سالی میشه کار تولید محتوا انجام میده. اون یه پسر عجول، آیندهنگر و البته رویاپردازه که از کوچیکی علاقه خاصی به کامپیوتر داشته. اگه بخواییم ازعلایق و آرزوهای بهنام بگیم؛ باید بگیم که اون علایق و آرزوهای زیادی داره، تقریبا هر چی که فکرش رو بکنید! اما بین آرزوهاش پرواز رو بیش از همه دوست داره. این جوون ما همه آدمای روی زمین رو دوست داره و امید داره یه روزی بتونه زمین رو جای بهتری برای زندگی کنه. بهعنوان آخرین حرف هم باید بگیم که؛ بهنام با عشق و احساسش برای شما مخاطبای کاغذرنگی مینویسه و امیدواره که بتونه با نوشتههاش زندگی شما رو رنگیتر کنه.