خلاصه مطلب
رنگینک از جمله دسرهای خوشمزه و مناسب ماه رمضان است. این دسر در مدلهای مختلف درست شده و مورد استفاده قرار میگیرد. اگر دوست دارید طرز تهیه این دسر را یاد بگیرید ادامه این مطلب را از دست ندهید. در این مطلب طرز تهیه رنگینک رولتی و ساده را در کمتر از 5 دقیقه به شما آموزش خواهیم داد.
رنگینک یک دسر خوشمزه و مقوی است که بیشتر در ماه مبارک رمضان مورداستفاده قرار میگیرد. رنگینک را میتوانید در مدلهای مختلف درست کرده و نوشجان کنید. ما در این مطلب از کاغذرنگی قصد داریم طرز تهیه رنگینک رولتی یا رنگینک مجلسی و رنگینک ساده را به شما آموزش دهیم.
مواد موردنیاز در طرز تهیه رنگینک
تقریبا 1 کیلوگرم
1 پیمانه
1 قاشق سوپخوری
نصف پیمانه
200 گرم
به مقدار لازم
به مقدار لازم
طرز تهیه رنگینک رولتی یا رنگینک مجلسی
این دسر برای ماه رمضان، محرم و مراسمهای انتخاب بسیار خوبی است.
1. جدا کردن هسته خرما
پیش از هرکاری هسته خرماها را جدا کرده و آنها را له کنید. برای له کردن خرما 2 راه دارید؛ میتوانید از چرخ گوشت یا غذاساز استفاده کنید یا اگر حالوحوصله تمیز کردن چرخ گوشت یا غذاساز را ندارید، با پشت قاشق یا گوشکوب خرماها را له کنید.
یک پیشنهاد کاربردی
می توانید برای اینکه خرماها راحتتر له شوند، آنها را روی حرارت گذاشته و کمی کره به آنها اضافه کنید تا نرمتر شوند، سپس آنها را له کنید.

2. پهن کردن خرماها در طرز تهیه رنگینک
روی یک سطح صاف سلفون کشیده و روی سلفون را با روغن مایع چرب کنید. (میتوانید از پدهای چندمنظوره نیز استفاده کنید.) سپس با استفاده از کف دست یا وردنه خرماها را روی سلفون یا نایلون به شکل مستطیلی یا مربعی پهن کنید. بهتر است برای اینکه بتوانید اینکار را راحتتر انجام بدهید، کف دستها یا وردنه را با روغن مایع کمی چرب کنید.
3. تفت دادن آرد
برای این گام از طرز تهیه رنگینک آرد را روی حرارت تفت دهید تا رنگ آن قهوهای شود. سپس روغن یا کره به آن اضافه کنید تا بوی خامی آرد از بین برود. در آخر هم بعد از اینکه روغن بهخوبی با آرد مخلوط شد، آرد را از روی شعله برداشته و کمی هل یا دارچین به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید بعد اضافه کردن روغن، باید سریع آن را با آرد مخلوط کنید تا آرد ته نگیرد.
4. رول کردن مواد
بگذارید آرد سرد شود؛ سپس آن را روی خرماها پهن کنید. بعد از اینکه آرد را پهن کردید، گردوهای خرد شده را اضافه کنید.با کمک نایلون یا پد چند منظوره شروع به رول کردن مواد کنید . آرامآرام پیش رفته و با دستتان، خوب رول را فشار دهید تا مواد بهطورکامل همدیگر را بگیرند. بعد از اینکه همه مواد رول شدند، درصورتنیاز رول را مجددا با دست خود حالت داده و داخل یخچال قرار دهید. حدود 3 تا 4 ساعت زمان نیاز است تا رول سفت شده و خودش را بگیرد.
5. برش رولت خرما
در این مرحله از طرز تهیه رنگینک بعد از اینکه رول خوب خودش را گرفت و سفت شد، آن را از یخچال خارج کرده و با چاقوی تیز به قسمتهای مساوی با عرض 2 سانتی متر برش بزنید.
تبریک! رنگینک مجلسی شما آماده است. میتوانید روی آن را با پودرنارگیل تزئین کرده و نوشجان کنید.

طرز تهیه رنگینک ساده
در این روش هسته خرما را خارج کرده و به جای آن مغز گردو بذارید. سپس آرد را طبق مرحله سوم آموزش قبلی آماده کنید. تعدادی ظرف یک شکل آماده کرده و مقداری از آرد آماده شده را کف هر کدام بریزید. سپس خرماهای مغزدار را روی آردها گذاشته و مجددا روی آنها آرد ریخته و تزئین کنید.

شما میتوانید بهجای استفاده از ظرفهای یکسان، از کپسولهای کوچک شیرینی استفاده کنید. بهاینشکل بهجای قرار دادن خرماها داخل بشقاب، هر کدام از خرماها را داخل یک کپسول قرار داده و آرد آماده شده را روی آن بریزید. در آخر هم با پودرنارگیل یا مغز پسته خرد شده آنها را تزیین کنید.
بعضی سوالات احتمالی شما درباره طرز تهیه رنگینک
برای درست کردن رنگینک به چه موادی نیاز داریم؟
برای درست کردن رنگینک می توانیم به جای روغن از کره استفاده کنیم؟
در درست کردن رنگینک چه کار کنیم تا خرماها راحت تر له شوند؟
برای آماده کردن آرد جهت درست کردن رگینک باید همان اول روغن را اضافه کنیم؟

بهنام یه مردادماهی پر از عشق و احساسه که سال 75 به دنیا اومده و تقریبا سه، چهار سالی میشه کار تولید محتوا انجام میده. اون یه پسر عجول، آیندهنگر و البته رویاپردازه که از کوچیکی علاقه خاصی به کامپیوتر داشته. اگه بخواییم ازعلایق و آرزوهای بهنام بگیم؛ باید بگیم که اون علایق و آرزوهای زیادی داره، تقریبا هر چی که فکرش رو بکنید! اما بین آرزوهاش پرواز رو بیش از همه دوست داره. این جوون ما همه آدمای روی زمین رو دوست داره و امید داره یه روزی بتونه زمین رو جای بهتری برای زندگی کنه. بهعنوان آخرین حرف هم باید بگیم که؛ بهنام با عشق و احساسش برای شما مخاطبای کاغذرنگی مینویسه و امیدواره که بتونه با نوشتههاش زندگی شما رو رنگیتر کنه.