شیرینی‌ها و دسرها با طعم‌های جادویی از محبوب‌ترین خوراکی‌هایی هستند که برای میان‌ وعده یا عصرانه انتخاب دلچسبی خواهند بود. یکی از بهترین دسرها که در تابستان می‌توانید آن را تهیه کنید، شیرینی هلویی است. شیرینی هلویی با طعم هلو و بافت نرم کیک، طعم شیرین ملایم و عطر ناب هلو را می‌توان از محبوب‌ترین دسرهای تابستان دانست. اگر می‌خواهید طرز تهیه شیرینی هلویی را یاد بگیرید، این مطلب از کاغذ رنگی را از دست ندهید.

مواد موردنیاز شیرینی هلویی

این میزان مواد برای آماده سازی شیرینی هلویی ویژه 3 یا 4 نفر در نظر گرفته شده است. بنابراین اگر می‌خواهید برای افراد بیشتری از این شیرینی تهیه کنید، باید همین مواد را به نسبت تعداد نفرات بیشتر کنید.

  • 5 عدد هلو سفت و تازه
  • یک قاشق غذاخوری آبلیمو
  • شکر 150 گرم
  • دارچین 40 تا 50 گرم
  • جوز هندی 5 تا 10 گرم
  • آرد ذرت یک قاشق غذاخوری
  • پودر بیکینگ 2 قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین 10 گرم
  • نمک 20 تا 30 گرم
  • آرد کیک 200 گرم
  • عصاره وانیل یک قاشق غذاخوری
  • شیر 0.5 لیتر
  • کره 150 گرم
  • شکر 150 گرم

مواد مورد نیاز شیرینی هلویی

مراحل طرز تهیه شیرینی هلویی

برای پخت این شیرینی فقط کافی است که مراحل زیر را با دقت و حوصله طی کنید.

1. داغ کردن فر

قبل اینکه سراغ درست کردن شیرینی بروید، باید فر را روی دمای 190 سانتی‌گراد یا 375 فارنهایت تنظیم کنید تا به تدریج داغ شود. به موازات اینکه فر را روشن و دمای آن را تنظیم کردید، می‌توانید مراحل درست کردن شیرینی را پیش ببرید.

2. ترکیب مواد لایه بالایی هلو

در یک ظرف با گنجایش کافی آرد ذرت، دارچین، شکر و جوز هندی را با هم مخلوط و ترکیب کنید. بهتر است با یک همدست دستی این مواد را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکپارچه و عالی به دست بیاید.

طرز تهیه شیرینی هلویی دسری خوشمزه و لذیذ برای همه ذائقه ‌ها

3. خرد کردن هلو و چیدن در ظرف

در قدم بعدی باید پوست‌ هلوها را بگیرید و آن‌ها را در ابعاد و اندازه‌های یکسان خرد و خلال کنید. سپس هلوها را داخل ظرف مخصوص فر بچینید. کف ظرف را به طور کامل با هلوها بپوشانید و پس از آن مواد طعم دهنده‌ای که در مرحله قبل تهیه و آماده کردید، رویهلوها بریزید. سعی کنید این مواد هم به طور کامل لایه بالایی هلوها را بپوشاند.

شیرینی هلویی را فقط در 4 مرحله با کمک تصویر به راحتی در خلنه درست کنید

4. درست کردن مواد کیک شرینی هلویی

در این مرحله یک کاسته بزرگ بردارید و آرد را داخل آن الک کنید. شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را هم روی آرد الک شده اضافه کنید. حالا با استفاده از هم‌زن دستی مواد را خوب مخلوط و ترکیب کنید.

شیرینی هلویی را فقط در 4 مرحله با کمک تصویر به راحتی در خلنه درست کنید

پس از آنکه این مواد را با هم مخلوط کردید، کره را به تکه‌های کوچک‌تر تبدیل کنید و آن‌ها را روی مواد کیک بریزید. حالا با قاشق، چنگال یا ابزار مخلوط له کردن، کره‌ها را داخل مواد له کنید. آن قدر این کار را انجام دهید تا کره‌ها کامل با آرد و بقیه مواد مخلوط و یک دست شود.

شیرینی هلویی را فقط در 4 مرحله با کمک تصویر به راحتی در خلنه درست کنید

پس از آن که کره را با مواد کیک مخلوط کردید، عصاره وانیل را داخل شیر بریزید و با قاشق یا هم‌زن خوب مخلوط کنید. در قدم بعدی باید عصاره وانیل و شیر را روی مایه کیک بریزید و با استفاده از هم‌زن آن‌ها را خوب هم بزنید و مخلوط کنید تا مایه کیک شیرینی هلویی شما مانند تصویر زیر آماده شود.

Peach Cobbler 7 768x512 Min
Peach Cobbler 8 768x512 Min

5. ریختن مایه کیک روی هلوها

مانند تصویر مواد را روی تمام هلوها پخش کنیدو ممکن است اینطور به نظر برسد که لایه روی هلوها نازک است، اما این مواد با قرار گرفتن در فر پف می‌کند و به لایه‌ای اسفنجی و ضخیم تبدیل می‌شود.

Peach Cobbler 9 768x512 Min
Peach Cobbler 10 768x512 Min

حالا وقت آن است که شیرینی هلویی را به مدت 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا آماده شود.

شیرینی هلویی، پختن کیک

6. سرو شیرینی هلویی با بستنی

پس از گذشت 40 دقیقه از قرار گرفتن شیرینی هلویی در فر، یک چنگال را در بافت کیک فرو کنید. اگر ذرات کیک به چنگال نچسبیده باشد، یعنی کیک پخته و آماده است. برای سرو این دسر، اگر دوست دارید شیرینی هلویی شما یک طعم لذیذتر و خوشمزه‌تر پیدا کند، می‌توانید یک اسکوپ بستنی وانیلی کنار بشقاب شیرینی اضافه کنید تا از خوردن این دسر خوشمزه لذت بیش‌تری ببرید.

طرز تهیه شیرینی هلویی دسری خوشمزه و لذیذ برای همه ذائقه ‌ها

اگر به پخت کیک و شیرینی‌ علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه کیک ردولوت را از دست ندهید. این کیک خوش‌رنگ و خوشمزه می‌تواند به میز پذیرایی شما در مهمانی‌ها حس‌وحالی ناب ببخشد. همچنین در صورتی که برای تهیه شیرینی و دسر هلو پیشنهادی دارید، آن را با ما و کاربران کاغذ رنگی در میان بگذارید.