طرز تهیه بستنی خانگی؛ بدون نیاز به دستگاه بستنیساز
درست کردن بستنی آن هم در خانه، یکی از آرزوهای عاشقان این دسر است. چرا که دوست دارند هرقدر که دلشان میخواهد از این دسر خوشمزه بخورند. اگر شما هم عاشق بستنی هستید و دوست دارید آن را در خانه و بدون استفاده از دستگاه بستنیساز تهیه کنید، آموزش طرز تهیه بستنی خانگی را در کاغذرنگی از دست ندهید.
مواد و ابزار موردنیاز طرز تهیه بستنی خانگی
- 450 گرم خامه فرم گرفته که با نامهای خامه زده شده یا ویپینگ کرم نیز میتوانید آن را جستوجو کنید
- 400 میلیلیتر شیر غلیظ شده شیرین
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- همزن برقی یا دستی
- ظرف بزرگ
- قاشق
قبل از شروع بهتر است یادآوری کنیم، خامه فرم گرفته یا زده شده و شیر غلیظ شده را میتوانید به صورت آماده تهیه کنید. بااین حال اگر امکان دسترسی به آنها را ندارید، ما طرز تهیه خامه فرم گرفته و شیر تغلیظ شده را برای شما آماده کردهایم.
1. طرز تهیه خامه فرم گرفته
خامه فرم گرفته، درواقع خامهای است که بهخاطر همزدن زیاد هوا وارد آن شده و حالتی نرم و پفکی دارد. برای تهیه خامه فرم گرفته به یک بسته خامه صبحانه و 100 گرم شکر نیاز دارید. برای تهیه خامه فرم گرفته، ابتدا خامه صبحانه را داخل یک ظرف بزرگ ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. این مهم است که حتما یک ظرف بزرگ انتخاب کنید؛ چراکه پایان کار خامه تقریبا 6 برابر از حالت اولیه خود بزرگتر خواهد شد.
سپس خامه و شکر را با کمک قاشق یا همزن به اندازهای هم بزنید که فقط شکر و خامه با هم مخلوط شوند. در مرحله بعد باید خامه مخلوط شده با شکر را داخل یخچال قرار دهید تا کمی خنک شود.
اینکه چه مدتزمانی لازم است مواد داخل یخچال باشند، بستگی به فصل دارد. اگر در تابستان اینکار را انجام میدهید، بهمدت تقریبی 40 تا 50 دقیقه زمان نیاز دارید، اما در زمستان، 20 دقیقه کافی است.
بعد از اینکه خامه خنک شد، شروع به هم زدن آن کنید. به یاد داشته باشید در طول هم زدن، خامه کاملا آب شده و حتی تکههای چربی نیز در آن مشاهده میشوند. اما جای نگرانی نیست باید خامه را آن قدر بههم بزنید تا لکههای چربی محو شده و خامه حالت نرم و پفکی بهخود بگیرد. بهطوریکه جای پرههای همزن در خامه باقی بماند. تبریک میگوییم خامه فرم گرفته شما آماده است. حال نوبت به شیر غلیظ شده میرسد.
2. طرز تهیه شیر غلیظ شده
شیر غلیظ شده شیری است که بر اثر تبخیر زیاد غلیظ شده است. طرز تهیه شیر غلیط شده بسیار ساده است و برای تهیه آن 2 روش پیشروی شما قرار دارد.
روش اول، تهیه شیر غلیظ شده با استفاده از شیر ساده
برای تهیه 400 میلیلیتر شیر غلیظ شده موردنیاز بستنی، تقریبا به یک لیتر شیر نیاز دارید. چون برای درست شدن شیر غلیظ شده تقریبا 60 درصد میزان کل شیر باید تبخیر شود. روش درست کردن آن هم ساده است، باید شیر را روی حرارت غیر مستقیم گذاشته و منتظر بمانید تا 60 درصد از آن تبخیر شود.
روش دوم، تهیه شیر غلیظ شده با استفاده از شیر خشک
اگر حوصله صرف زمان برای درست کردن شیر غلیظ شده در طرز تهیه بستنی خانگی را ندارید، در این روش در کمتر از چند دقیقه میتوانید آن را درست کنید. بهعلاوه این شیر عطر و طعم خوشمزهتری هم خواهد داشت. در این روش تقریبا به 200 الی 250 گرم شیر خشک و حدود 300 میلیلیتر آب جوش نیاز دارید. بعد از آمادهسازی این مواد کافی است آنها را با هم مخلوط کرده و قدری بههم بزنید تا کمی رقیقتر شوند.
تنها نکتهای که در روش دوم باید به آن توجه داشته باشید این است که حتما از شیر خشک مخصوص بزرگسالان استفاده کنید.
در نهایت هم از هر روشی که شیر غلیظ شده موردنیاز را آماده کردید، کمی شکر به آن اضافه کرده و آن را شیرین کنید.
3. طرز تهیه بستنی خانگی با مخلوط مواد
تقریبا تا اینجا همه مواد موردنیاز آماده هستند و نوبت به درستکردن بستنی میزسد. برای درست کردن بستنی خانگی قبل از مخلوط کردن شیر و خامه، ابتدا وانیل را به شیر غلیظ شده اضافه کنید و آنها را خوب بههم بزنید تا باهم ترکیب شوند.
سپس شیر و خامه را داخل یک ظرف ریخته و به آرامی آنها را مخلوط کنید. وقتی مایع آماده شد، میتوانید برای خوشطعمتر شدن بستنی اسانس یا شکلات نیز به آن اضافه کنید. باوجوداین انجام این مرحله اختیاری است.
در آخر هم مایع را بهآرامی داخل یک ظرف در بسته ریخته و بدون آن که فشار زیادی به مایع وارد کنید. (با فشار مایع هوای بین آن خارج شده و بستنی درست نخواهد شد) روی آن را صاف کرده و حداقل برای 6 ساعت داخل فریزر قرار دهید.
بستنی آماده است! میتوانید آن را به دلخواه خود تزیین کرده و نوشجان کنید. برای تزیین روی بستنی، از میوه، آجیل یا چیپس شکلات استفاده کنید. اگر روش دیگری برای تهیه بستنی خانگی دارید، آن را با ما درمیان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود یا ثبت نام