طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی در کمتر از 10 دقیقه
با سردشدن هوا انتخاب یک میانوعده مناسب و مقوی میتواند شما را تا چند ساعت سرحال نگه دارد. اگر میخواهید آموزش پخت یک عصرانه خوشمزه و هیجانانگیز خانگی را بیاموزید، پیشنهاد کاغذرنگی به شما طرز تهیه ناگت مرغ خانگی یا طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی است. در این مطلب از کاغذرنگی با ما همراه باشید تا دستور پخت میانوعدهای ساده و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای طرز تهیه ذرت مکزیکی
اگر میخواهید برای چهار نفر ذرت مکزیکی درست کنید، این مقدار از مواد مناسب است. میتوانید نسبت به تعداد افراد مقدار آن را کم یا زیاد کنید.
- 300 گرم ذرت پختهشده یا یک عدد کنسرو ذرت
- دو قاشق غذاخوری مارگارین
- 100 گرم قارچ
- 100 گرم کره
- دو قاشق چایخوری آویشن
- 100 گرم پنیرپیتزا
- چهار قاشق غذاخوری سس مایونز
- یک قاشق چایخوری آبلیمو
- نمک بهمقدار لازم
- 1/3 قاشق چایخوری فلفل
- چیپس خلالی به مقدار لازم
طرز تهیه ذرت مکزیکی
برای تهیه ذرت مکزیکی مراحل زیر را به ترتیب طی کنید.
1. تفت دادن ذرتها
در تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر ابتدا ذرت را در ماهیتابه بریزید و با نمک، فلفل و بدون روغن تفت دهید. تا حدی که آب ذرتها کامل کشیده شود و بهشکل جمعشده و خشک درآید. وقتی آب ذرتها تمام شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
2. آماده کردن قارچها در طرز تهیه ذرت مکزیکی
قارچها را بهصورت حلقهای خرد کنید و در ماهیتابه مجزا تفت دهید تا آب قارچها هم کشیده شود. حال یک قابلمه را پر از آب کنید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. سپس یک ظرف شیشهای مقاوم روی آبها بگذارید. کره را روی آن قرار دهید تا کره با بخار آب بهتدریج آب شود.
3. ترکیب ذرت و قارچ با سس
حالا ذرت و قارچها را به کره اضافه کنید. کمی که گرم شد سس مایونز، پنیر پیتزا و مارگارین را روی آنها بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. طوریکه سس مایونز و پنیر پیتزا بین ذرت پخش شود. در گام آخر ظرف را از روی حرارت بردارید. ذرت مکزیکی شما آماده است! درصورت تمایل میتوانید سس مایونز و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید.
نکات کلیدی در طرز تهیه ذرت مکزیکی
- برای مزه تند بیشتر میانوعده خود از انواع فلفلهای تند قرمز و سیاه استفاده کنید.
- در طرز تهیه ذرت مکزیکی میتوانید بهجای سس مایونز از خامه ترش کمک بگیرید.
- در این دستور تهیه، جایگزینی پنیر پارمسان یا موزارلا بهجای پنیر پیتزا ایده مناسبی بهنظر میرسد؛ البته این مزه بستگی به ذائقه شما دارد.
- اگر دوست داشتید در ذرت مکزیکی پیازچه، سیر و همینطور کالباس خردشده استفاده کنید.
ذرت مکزیکی از نظر ما یک میانوعده مناسب است. اگر ذرت مکزیکی بهشکل صحیح تهیه و مصرف شود، میتواند جای خوراکیهای مضر مانند چیپس و پفک را بگیرد. ترجیحا در طرز تهیه ذرت مکزیکی این ماده غذایی را بدون نمک یا خیلی کمنمک تهیه کنید و بهجای کره و روغن جامد به آن روغن زیتون بیفزایید.
شما میتوانید برای تزیین ظرف ذرت مکزیکی خود از خلال چیپس و سس هزار جزیره استفاده کنید. روشهای مختلفی برای تهیه ذرت مکزیکی وجود دارد. اگر شما دستور پختی خوشمزهتر سراغ دارید، آن را با ما و کاربران کاغذرنگی بهاشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود یا ثبت نام