خلاصه مطلب
زنجبیل از مواد غذایی است که علاوهبر استفاده در غذاها و چای، دمنوش فوقالعاده و طعمی تند و شیرین دارد. این نوشیدنی مثل دمنوش دارچین درمانی بر طبع سرد بدن است و سردی بدن شما را میگیرد. به خاطر فواید و طعم خوب دمنوش زنجبیل در این مطلب از کاغذرنگی طرز تهیه این دمنوش را یاد میگیرید.
همه ما طعم فوقالعاده قوی، تند و شیرین زنجبیل را در چای یا غذا چشیده و در مورد خواص آن نیز چیزهایی به گوشمان رسیده است. اما استفاده از زنجبیل فقط مختص طعم دادن به غذاها نیست و شما میتوانید از آن برای تهیه یک دمنوش ایدهآل برای رفع ضعف بدن هم استفاده کنید. دمنوش زنجبیل یک دمنوش تند و شیرین است که برای گرم کردن بدن و کم کردن طبع سرد در بدن انتخاب بسیار خوبی خواهد بود. با کاغذرنگی همراه باشید تا طرز تهیه دمنوش زنجبیل یک دمنوش تند و آتشین را یاد گرفته و از نوشیدن آن لذت ببرید.
با توجه به مواد اولیه و سایز قوری، دمنوشی که پایان کار درست میشود، برای یک الی دو نفر مناسب است. پس اگر قصد درست کردن دمنوش زنجبیل برای افراد بیشتری را دارید، مواد اولیه را به همین نسبت زیادتر کنید. همچنین میتوانید مقدار زیادی از این دمنوش تهیه کرده و آن را در چند نوبت بنوشید.
مواد مورد نیاز
1 ریشه
3 لیوان
به مقدار لازم
1 عدد
طرز تهیه دمنوش زنجبیل
این دمنوش برای کاهش دردهای ناشی از طبع سرد بدن، بهبود ضعف عمومی و موارد مشابه انتخاب بسیار خوبی است. برای تهیه آن کافی است مراحل زیر را طی کنید.
1. ورقه کردن یا خرد کردن زنجبیل
ریشه زنجبیل را خوب شسته و پوست آن را بگیرید. سپس زنجیل را به صورت ورقهورقه یا هر شکل دیگری که میخواهید خرد کنید. اما در نظر داشته باشید بهترین حالت برای خرد کردن زنجبیل همان ورقه کردن آن است؛ چراکه در این حالت عضاره زنجبیل بهتر بیرون کشیده خواهد شد. در ادامه آب را در شیرجوش یا کتری بجوشانید. زمانی که آب کاملا جوشید، چند ورق زنجبیل را داخل آن بیاندازید و اجازه دهید زنجبیلها حدود نیم ساعت داخل آب بجوشند تا عصارهشان به طور کامل به آب طعم دهد.
مقدار زنجبیل کاملا اختیاری است. هرچه زنجبیل بیشتری در آب بریزید، دمنوش تندتر خواهد شد. بنابراین اگر بار برای بار اول این دمنوش را درست میکنید، شاید پنج الی شش ورق زنجبیل برایتان کافی است. اگر دوست داشتید دمنوش طعم قویتر یا ملایمتری پیدا کند، میتواند برای دفعات بعد میزان زنجبیل را زیاد یا کم کنید.

2. ریختن ترکیب آب و زنجبیل در صافی
پس از نیم ساعت ترکیب آب و زنجبیل را از روی شعله برداشته و از یک صافی عبور دهید تا زنجبیل را کاملا از آب طعم گرفته جدا شوند. با توجه به اینکه بافت زنجبیلها کاملا نرم شده است، با پشت قاشق کمی آنها را فشار دهید تا غصاره بیشتری از زنجبیلها شده و در آب حل شود. پس از آن ترکیب را از صافی عبور دهید.
در این مرحله از طرز تهیه دمنوش زنجبیل باید آب خوش طعم زنجبیلی را در لیوان مورد نظرتان برای سرو دمنوش بریزید.

3. تزیین و سرو در طرز تهیه دمنوش زنجبیل
در آخرین قدم کافی است یک یا دو حلقه لیمو ترش تازه همراه یک الی دو قاشق چایخوری عسل به ترکیب آب زنجبیلی اضافه کنید تا طعم دمنوشتان تکمیل شود. میزان عسل و لیمو ترش کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. خیلی از افراد در طرز تهیه دمنوش زنجبیلی از عسل و لیمو استفاده نکرده و طعم تند زنجبیل را به طور خالص ترجیح میدهند.
بنابراین اگر شما هم از همین افراد هستید، میتوانید این نوشیدنی گرم و فوقالعاده را بدون هیچ طعمدهنده دیگری امتحان کنید.

طرز تهیه دمنوش زنجبیل بسیار ساده است و شما میتوانید آن را به صورت روزانه تهیه کنید. به همین دلیل پیشنهاد میکنیم به جای تهیه حجم زیادی از آن برای چند روز، به طور روزانه دمنوش را آماده کنید تا از طعم تازه زنجبیل لذت ببرید. اگر دوست دارید دمنوشهای مختلف را امتحان کنید، شاید از دمنوش بابونه و بهار نارنج هم خوشتان بیاید. اگر از افزودنی دیگری برای خوش عطر و طعم کردن دمنوش زنجبیل استفاده میکنید، آن را به کاربران کاغذ رنگی هم پیشنهاد دهید.

بهنام یه مردادماهی پر از عشق و احساسه که سال 75 به دنیا اومده و تقریبا سه، چهار سالی میشه کار تولید محتوا انجام میده. اون یه پسر عجول، آیندهنگر و البته رویاپردازه که از کوچیکی علاقه خاصی به کامپیوتر داشته. اگه بخواییم ازعلایق و آرزوهای بهنام بگیم؛ باید بگیم که اون علایق و آرزوهای زیادی داره، تقریبا هر چی که فکرش رو بکنید! اما بین آرزوهاش پرواز رو بیش از همه دوست داره. این جوون ما همه آدمای روی زمین رو دوست داره و امید داره یه روزی بتونه زمین رو جای بهتری برای زندگی کنه. بهعنوان آخرین حرف هم باید بگیم که؛ بهنام با عشق و احساسش برای شما مخاطبای کاغذرنگی مینویسه و امیدواره که بتونه با نوشتههاش زندگی شما رو رنگیتر کنه.