طرز تهیه پاستا آلفردو برای عاشقان غذاهای ایتالیایی
کمتر کسی پیدا میشود که دست رد به انواع پاستا یا ماکارونی بزند. بهطور معمول اغلب افراد این غذا را دوستدارند و از خوردن آن لذت میبرند. پاستا آلفردو هم یکی از غذاهای محبوب بهویژه میان دوستداران غذاهای ایتالیایی است. طرز تهیه پاستا آلفردو بسیار ساده است و وقت زیادی از شما نمیگیرد.
این غذای ایتالیایی سیسیلی در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. اگر شما هم به غذاهای ایتالیایی علاقه دارید، با کاغذرنگی همراه باشید تا طرز تهیه این غذای ساده و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد موردنیاز برای طرز تهیه پاستا آلفردو
- 1 بسته تورتلینی یا ماکارونی فرمدار با پنیر
- 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- 4 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- 3 قاشق غذاخوری کره
- 226 گرم قارچ خرد شده
- 1 عدد سیر یا اسناس آن
- 2 پیمانه خامه شیرین
- 1/3 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- 3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- 1 قاشق چایخوری نمک
دستور و طرز تهیه پاستا آلفردو
پاستا آلفردو این غذای ایتالیایی طرفداران بسیار زیادی دارد. شما هم میتوانید با انجام مراحل زیر آن را تهیه کرده و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
1. آماده کردن ماکارونیها
یک قابلمه بزرگ پر از آب را روی شعله قراردهید تا به دمای جوش برسد. تورتلینی یا ماکارونیهای فرمدار را به آن اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا تورتلینی روی آب شناور شود. برای این کار زمانی در حدود 5 دقیقه لازم است. ماکارونیها را از قابلمه بیرون بیاورید و درون یک ظرف دیگر قرار دهید یا آب قابلمه را خالی کنید.
2. طرز تهیه پاستا آلفردو و سرخ کردن مرغها
روغن نباتی را در یک تابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. در این قدم از طرز تهیه پاستا آلفردو سینه مرغ را خرد کنید و در قطعات کوچک رادرون روغن بیندازید تا زمانی که رنگ آن تغییر کند. برای این کار زمانی حدود 10 دقیقه لازم است. قطعات مرغ باید به قدر کافی بپزند.
3. مخلوط مواد سس پاستا
کره را در یک قابلمه دیگر بگذارید تا ذوب شود. پس از آن قارچ و پودر سیر را به کره اضافه کنید. بعد چند دقیقه خامه را به آنها اضافه کرده و مخلوط را روی شعله قرار دهید. پس از 3 دقیقه شعله گاز را کم کنید تا مخلوط بهآرامی سفت شود. پس از آن پنیر پارمسان، جعفری و نمک را اضافه کنید. پس از اضافه کردن پنیر، یک دقیقه صبر کنید تا پنیر به خوبی ذوب شود. این مرحله از طرز تهیه پاستا آلفردو حساسیت زیادی دارد؛ چراکه باید مواظب باشید پنیر زیادی سفت نشود.
4. ترکیب سس و پاستا با هم
ماکارونیها و مرغ را با سس قارچ مخلوط کنید و آن را بهخوبی هم بزنید تا ماکارونیها و قطعات مرغ بهطورکامل مزهدار شوند. این مخلوط را حدود دو دقیقه روی شعله قرار دهید تا آخرین مرحله پخت پاستا آلفردو را کامل کنید.
در این مرحله از طرز تهیه پاستا آلفردو غذا کاملا آماده است. آن را داخل ظرف بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده یا گوجه گیلاسی تزیین کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود یا ثبت نام