کمتر کسی پیدا می‌شود که دست رد به انواع پاستا یا ماکارونی بزند. به‌طور معمول اغلب افراد این غذا را دوست‌دارند و از خوردن آن لذت می‌برند. پاستا آلفردو هم یکی از غذاهای محبوب به‌ویژه میان دوستداران غذاهای ایتالیایی است. طرز تهیه پاستا آلفردو بسیار ساده است و وقت زیادی از شما نمی‌گیرد.

این غذای ایتالیایی سیسیلی در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. اگر شما هم به غذاهای ایتالیایی علاقه‌ دارید، با کاغذرنگی همراه باشید تا طرز تهیه این غذای ساده و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

موادموردنیاز برای تهیه پاستا آلفردو

  • 1 بسته تورتلینی یا ماکارونی فرم‌دار با پنیر
  • 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • 4 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • 226 گرم قارچ خرد شده
  • 1 عدد سیر یا اسناس آن
  • 2 پیمانه خامه شیرین
  • 1/3 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • 3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • 1 قاشق چای‌خوری نمک

طرز تهیه پاستا آلفردو

دستور پخت پاستا آلفردو

مرحله اول

یک قابلمه بزرگ پر از آب را روی شعله قراردهید تا به دمای جوش برسد. تورتلینی یا ماکارونی‌های فرم‌دار را به آن اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا تورتلینی روی آب شناور شود. برای این کار زمانی در حدود 5 دقیقه لازم است. ماکارونی‌ها را از قابلمه بیرون بیاورید و درون یک ظرف دیگر قرار دهید یا آب قابلمه را خالی کنید.

طرز تهیه پاستا آلفردو

مرحله دوم

روغن نباتی را در یک تابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. سینه مرغ را خرد کنید و در قطعات کوچک رادرون روغن بیندازید تا زمانی که رنگ آن تغییر کند. برای این کار زمانی حدود 10 دقیقه لازم است. قطعات مرغ باید به قدر کافی بپزند.

طرز تهیه پاستا آلفردو

مرحله سوم

کره را در یک قابلمه دیگر بگذارید تا ذوب شود. پس از آن قارچ و پودر سیر را به کره اضافه کنید. بعد چند دقیقه خامه را به آن‌ها اضافه کرده و مخلوط را روی شعله قرار دهید. پس از 3 دقیقه شعله گاز را کم کنید تا مخلوط به‌آرامی سفت شود. پس از آن پنیر پارمسان، جعفری و نمک را اضافه کنید. پس از اضافه کردن پنیر، یک دقیقه صبر کنید تا پنیر به خوبی ذوب شود.

طرز تهیه پاستا آلفردو

مرحله چهارم

ماکارونی‌ها و مرغ را با سس قارچ مخلوط کنید و آن را به‌خوبی هم بزنید تا ماکارونی‌ها و قطعات مرغ به‌طورکامل مزه‌دار شوند. این مخلوط را حدود دو دقیقه روی شعله قرار دهید.

طرز تهیه پاستا آلفردو

پاستا آلفردو در این مرحله کاملا آماده است. آن را داخل ظرف بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده یا گوجه گیلاسی تزیین کنید.