مرغ سوخاری مانند پیتزا از پرطرفدارترین انواع فست‌فودهاست؛ اما نیازی نیست برای هربار خوردن مرغ سوخاری، به رستوران‌ها و فست‌فودی‌ها بروید. در کاغذرنگی می‌توانید طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی را یاد بگیرید و برای تجربه طعم ناب این غذای دوست داشتنی خودتان دست به کار شوید. کافی است مراحل گفته شده را انجام دهید.

مواد موردنیاز طرز تهیه مرغ سوخاری

  • 1 کره بزرگ
  • 2/1 سس قرمز تند
  • دو مرغ 1.6 یا 1.8 کیلویی که به 8 قسمت برش داده شده‌است
  • 560 گرم آرد
  • 1 قاشق غذاخوری پودر پاپریکا شیرین
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه تازه خرد شده
  • روغن سرخ کردنی به‌مقدار نیاز

طرز تهیه مرغ سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری

برای پخت مرغ سوخاری باید مراحل زیر را قدم به قدم پیش ببرید.

1. استراحت دادن مرغ در کره

پیش از هرچیز کره و سس تند را در یک کاسه مخلوط کنید. برای این کار لازم است کره را در محیط اتاق قرار دهید تا هم دمای محیط شده و به‌راحتی با فلفل مخلوط شوند. سپس تکه‌های مرغ را در آن ریخته و درب ظرف را بپوشانید. این مخلوط را برای مدت یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا مرغ‌ها به قدر کافی مزه‌دار شوند.

2. ترکیب آرد و ادویه‌جات

در این مرحله از طرز تهیه مرغ سوخاری باید در یک ظرف بزرگ آرد، فلفل، نمک و پودر پاپریکا را با هم مخلوط کنید. دو یا سه قطعه مرغ را درون ظرف بگذارید و به خوبی آن را با مواد آغشته کنید. تکه‌های مرغ را از ظرف بیرون آورده و آرد اضافی روی پوسته مرغ را پاک کنید. این کار را با بقیه تکه‌های مرغ نیز انجام‌ دهید.

3. آماده کردن روغن

روغن را به‌مقداری در ماهیتابه بریزید که حداقل دو سانتی‌متر از کف ماهیتابه با روغن پر شود. روغن درون تابه را از قبل در دمای 125 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. سپس شعله گاز را زیاد کنید تا دمای روغن به 190 درجه سانتی‌گراد برسد.

4. سرخ کردن مرغ‌ها

تکه‌های مرغ را درون تابه بریزید. توجه داشته‌باشید اگر روغن به مقدار کافی داغ نباشد، رنگ مرغ تیره می‌شود. پس مطمئن شوید روغن به‌قدر کافی داغ باشد. درب ماهیتابه را بگذارید. مدت‌زمان موردنیاز برای سوخاری شدن مرغ‌ها با شرایط بالا 6 الی 10 دقیقه است.

اگر پس‌از سپری شدن زمان موردنیاز، قسمتی از مرغ‌ها سرخ نشده بود، می‌توانید آن‌ها را با انبر بچرخانید تا کامل سوخاری شود.

طرز تهیه مرغ سوخاری

5. طرز تهیه مرغ سوخاری و گرفتن روغن اضافه مرغ‌ها

بعد خارج کردن مرغ‌ها از تابه، آن‌ها را روی یک حوله‌کاغذی که از قبل درون بشقاب گذاشته‌اید، بچینید تا روغن اضافه را جذب کند. موقع میل‌کردن می‌توانید مقداری پورد سیر روی آن‌ها بپاشید.

طرز تهیه مرغ سوخاری

بعضی افراد قبل از سرخ‌کردن مرغ، آن‌ را می‌پزند. دستور پخت بالا احتیاجی به پخت مرغ‌ها ندارد و می‌توانید به‌راحتی آن‌ها را سرخ کنید. مرغ سوخاری به روش‌های زیادی تهیه می‌شود. اگر روش بهتری برای تهیه این غذا می‌شناسید، آن را با ما به‌اشتراک بگذارید.