غذاهای سرخ‌شده یا سوخاری با تردی خاص خود یکی از پرطرفدارترین غذاها بین افراد هستند. از طرفی پخت این نوع غذاها در اغلب اوقات زمان چندانی از شما نخواهد گرفت. بنابراین انتخاب خوبی برای یک شام سریع و لذیذ هستند. یکی از انواع غذاهای سرخ‌شده ناگت‌ها هستند. ناگت گوشت، سبزیجات، میگو، سیب‌زمینی و… از انواع ناگت‌ها هستند. یکی از معروف‌ترین آن‌ها ناگت مرغ است. غذایی که به‌صورت نیمه‌آماده و سرد در مارکت‌ها یا داغ و تازه در رستوران‌ها پیدا می‌شود. هریک از این نوع ناگت‌ها مشکلات خاص خود را دارند. ناگت‌های آماده به دلیل استفاده از ترکیبات نگهدارنده چندان توصیه نمی‌شوند. ناگت‌های رستورانی هم در روغن‌های ناسالمی سرخ می‌شوند. این موارد باعث شده است هریک از این نوع ناگت‌ها به‌نوعی مضر باشند. بنابراین تهیه این غذا به صورت خانگی بهترین گزینه است. چراکه هم سلامت آن تضمین شده و هم می‌توان ترکیبات آن را به دلخواه تغییر داد. در این آموزش از کاغذ رنگی طرز تهیه ناگت مرغ خانگی را توضیح داده‌ایم. پخت این غذا بسیار ساده و در کمتر از یک ساعت امکان پذیر است. اگر دنبال غذایی سریع، سالم و خوشمزه هستید، این مطلب را از دست ندهید.

برای پخت ناگت مرغ خانگی به چه موادی نیاز دارید؟

مواد لازم

موادی که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم برای 4 نفر در نظر گرفته شده‌اند. اگر برای جمعیت کم‌تر یا بیشتری آشپزی می‌کنید، به همین نسبت می‌توانید مواد اولیه را کم یا زیاد کنید.

  • 500 گرم سینه مرغ بدون استخوان
  • 1 عدد پیاز کوچک
  • چند حبه سیر
  • 150 گرم پنیر پیتزای رنده شده
  • 50 گرم آرد سوخاری
  • ادویه‌جات به مقدار لازم
  • زعفران
  • نمک و روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
  • سس گوجه فرنگی

وسایل مورد نیاز

  • ماهیتابه
  • چرخ‌گوشت یا غذاساز
  • رنده
  • قاشق
  • کاسه
  • قالب مخصوص فلافل

شروع آشپزی

1. مرغ‌ها را چرخ کرده و ادویه‌ را به آن‌ها اضافه کنید.

پیش از هر چیز لازم است مرغ‌ها کاملا چرخ شوند. برای این کار می‌توانید از غذاساز یا چرخ گوشت استفاده کنید. در گام بعدی سیر و پیاز را رنده کرده و ادویه‌جات، نمک و زعفران را به آن‌ها اضافه کنید. حال مرغ چرخ شده و ادویه‌جات را با هم ترکیب کرده و مواد ترکیب شده را به خوبی مخلوط کنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مرغ و ادویه‌جات به‌طورکامل با یکدیگر ترکیب شوند. در آخر هم مواد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

قرار دادن مواد درون یخچال باعث می‌شود تا مواد به‌خوبی ترکیب شده و مانند یک بافت یکپارچه، راحت قالب‌گیری شوند.

2. پنیر پیتزا را اضافه کرده و ناگت‌ها را آماده سرخ کردن کنید.

بعد از گذشت نیم ساعت، ظرف را از یخچال بیرون آورده و پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید. سپس مواد را به‌هم بزنید تا پنیر پیتزا اضافه شده با آن‌ها مخلوط شود. حال آرد سوخاری را درون یک ظرف ریخته و کنار دست خود قرار دهید سپس شروع به آماده کردن ناگت‌ها کنید. این کار را می‌توانید به صورت دستی انجام داده یا از قالب استفاده کنید. برای سرعت بیشتر در کار بهتر است قالب‌های مخصوص فلافل را امتحان کنید. در آخر هم هر یک از ناگت‌ها را در آرد سوخاری غلتانده و در یک ظرف جداگانه قرار دهید.

طرز تهیه ناگت مرغ

3. ناگت‌ها را سرخ کنید تا رنگشان طلایی شود

حال که همه چیز آماده است، نوبت به سرخ کردن ناگت‌ها می‌رسد. ماهیتابه را روی اجاق گاز قرار داده و مقداری روغن در آن بریزید. بگذارید روغن‌ گرم شود. پس از آن ناگت‌ها را مانند کتلت در ماهیتابه بچینید. تا زمان طلایی شدن ناگت‌ها به سرخ کردنشان ادامه دهید.

برای سرخ کردن ناگت‌ها یک روش دیگر هم وجود دارد: می‌توانید آن‌ها را در روغن غوطه‌ور کنید. برای این کار به مقدار زیادی روغن و یک ظرف با ارتفاع زیاد نیاز خواهید داشت. توجه داشته باشید اگر قصد دارید ناگت‌ها را به این روش آماده کنید، بگذارید روغن‌ به‌خوبی گرم شود؛ درغیراین‌صورت به محض این که ناگت‌ها را در رروغن می‌اندازید، از هم پاشیده شده و خرد می‌شوند.

طرز تهیه ناگت مرغ

4. ناگت‌ها را با سس گوجه فرنگی میل کنید.

حال ناگت مرغ خانگی شما آماده است. می‌توانید آن را همراه سس گوجه فرنگی یا هر سس دیگری میل کرده و لذت ببرید. همچنین می‌توانید آن‌ها را داخل نان ساندویچ ریخته و میل کنید. البته برای تزیین بهتر و اضافه کردن طعم‌های مختلف به غذا، می‌توانید گوجه فرنگی، خیارشور، قارچ، سیب‌زمینی سرخ کرده، فلفل دلمه‌ای، ذرت و… هم کنار ناگت میل کنید.

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی

با استفاده از این روش، می‌توانید به صورت حرفه‌ای ناگت مرغ را در خانه تهیه کنید و از سلامت غذا مطمئن باشید. نظر شما چیست؟ برای تهیه ناگت مرغ خانگی پیشنهاد دیگری دارید؟ آن را با مخاطبان کاغذ رنگی به اشتراک بگذارید.