توپک خرمایی مانند رنگینک رولتی یک دسر بسیار مقوی، آسان و سریع است که علاوه‌بر داشتن شکل زیبا، ارزش غذایی بالایی هم دارد. شما می‌توانید با تهیه و سرو این توپک در مهمانی‌ها، هم یک میز پذیرایی شیک بچینید و هم از دسری با ارزش غذایی بالا برای پذیرایی استفاده کنید که همه میهمانان حتی آن‌ها که رژیم هستند از خوردن آن لذت ببرند. توپک خرمایی به‌عنوان شیرینی مهمانی‌ها، مراسم مذهبی و مناسبت‌های انتخاب ایده‌آلی است. اگر دنبال طرز تهیه توپک خرمایی هستید، این مطلب کاغذرنگی را از دست ندهید.

طرز تهیه توپک خرمایی ساده

در این مدل از توپک طعم دیگری به خرماها اضافه نمی‌کنید. برای افرادی که مزه‌های دیگر را دوست ندارند و مزه خرما را ترجیح می‌دهند، این روش تهیه مناسب‌تر است؛ چراکه طعم‌دهنده اضافه‌ای در آن وجود ندارد.

مواد لازم توپک خرمایی ساده

  • 25 گرم کره
  • یک بسته خرما
  • نصف پیمانه پودر گردو
  • یک بسته بیسکویت پتی‌بور ساده
  • یک قاشق مربا خوری پودر زنجبیل

همچنین می‌توانید از پودر نارگیل، پسته، گل محمدی، گردو یا فندوق به دلخواه برای تزیین استفاده کنید.

طرز تهیه توپک‌های خرمایی

پوست و هسته خرماها را جدا کنید. کره را در یک ظرف روی حرارت ملایم آب کنید و خرماها را در کره تفت دهید. ترکیب کره و خرما را مخلوط کنید تا بافت یکدستی پیدا کنند. حالا وقت آن است که پودر گردو را ترکیب اضافه کنید، مخلوط را به‌طور مرتب هم برنید و اجازه دهید کره به خوبی به خورد خرما برود.

اگر خرماها بافت سفتی دارند، پیش از جدا کردن پوست خرما، آن‌ها را مدتی در آب گرم قرار دهید.

بیسکوییت‌ها را آسیاب کنید تا کاملا پودر شوند. بیسکوییت پودر شده را با پودر زنجبیل به خرما اضافه و خوب مخلوط کنید. ترکیب نهایی شما شامل کره، خرما و بیسکوییت است.

حالا باید با قاشق کمی از مخلوط را بردارید و با دستتان آن را گرد کنید. توپک‌ خرمایی هایی که درست کردید را در ظرف دیگری بچینید و با خلاقیت و دلخواه خودتان آن‌ها را تزیین کنید. از پودر نارگیل، پسته، گل محمدی، گردو یا فندوق برای تزیین توپک خرمایی استفاده کنید. برای این کار می‌توانید توپک‌ها را در مغزها که قبلا خردشان کرده‌اید، بغلتانید.

توپک خرمایی

طرز تهیه توپک خرمایی شکلاتی

این مدل از توپک خرمایی کنار خرما طعم شکلات هم دارد. با توجه به اینکه اغلب کودکان عاشق شکلات هستند، این دسر یک خوشمزه جذاب برای کودکان و یک دسر و شیرینی شیک برای پذیرایی جلوی مهمان، در ایام ماه رمضان و… است.

مواد لازم توپک شکلاتی

  • یک کیلوگرم خرما
  • نصف بسته بیسکویت ساق طلایی
  • 2 قاشق غذاخوری پودر شکلات
  • 1/3 لیوان گلاب
  • 1/3 استکان پودر پسته
  • به مقدار دلخواه (برای تزیین) شکلات تخته‌ای
  • 1 قاشق چای‌خوری هل سابیده ( هل به خوش عطر بودن توپک خرمایی کمک می‌کند)

طرز تهیه توپک خرمایی شکلاتی

هسته خرما‌ها را جدا و بیسکویت‌ها را خرد کنید. پیش از ادامه کار، مقداری از بیسکوییت‌ها را کنار بگذارید. خرما‌ها را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود. هل، پودر شکلات، نصف پودر پسته‌ و گلاب را به خرما‌ها اضافه کنید و مخلوط را  آنقدر ورز دهید تا کامل یک دست شود. مایه اصلی توپک خرمایی شکلاتی آماده است. شما می‌توانید از این مایه توپک‌ها را در اندازه دلخواهتان تهیه کنید. برای این کار مقداری از موارد را بردارید و با کف دست گرد کنید تا شبیه توپ شود. اگر در تهیه این توپک خرمایی ها دقت و وسواس کافی داشته باشید و همه را یک اندازه تهیه کنید، هنگام چیدن در ظرف ظاهر زیباتری خواهد شد.

در ادامه برای تهیه روکش روی توپک‌های‌ خرمایی‌ بقیه پودر پسته‌ را با خرده بیسکوییتی که از قبل کنار گذاشتید، مخلوط کنید. حالا توپک‌های خرمایی را در مخلوط بیسکوییت و پسته بغلتانید تا روکشی خوش‌طعم از پسته و بیسکوییت روی توپک‌ها به وجود بیاید.

توپک خرمایی کاکائویی

این دسر خرمایی یکی از ساده‌ترین و در عین حال خوشمزه‌ترین دسرهاست که می‌توانید برای میان‌وعده یا عصرانه با چای میل کنید. از دیگر نقاط قوت دسر خرمایی علاوه‌بر ارزش غذایی بالا، در دسترس بودن همه مواد اولیه آن است که باعث شده این دسر به راحتی تهیه شود.