خلاصه مطلب
در این مطلب از کاغذرنگی قصد داریم، طرز تهیه دمنوش زرشک را به شما همراهان عزیز آموزش دهیم. این دمنوش سرشار از ویتامینهای مقوی است؛ پس اگر جزو افرادی هستید که به سلامتی خود اهمیت میدهید، این مطلب را از دست ندهید.
یکی از بهترین دمنوشهای سنتی ایران، دمنوش زرشک است. این دمنوش علاوهبر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، برای بیمارهایی از جمله سرطان، فشار خون، سرماخوردگی، کبد چرب، مشکلات پوست و… بسیار مفید است. این دمنوش ترشمزه در برنامههای چربیسوزی و لاغری هم تاثیر شگفتی دارد. طرز تهیه دمنوش زرشک مانند دمنوش زنجبیل بسیار ساده است. شما میتوانید آن را به راحتی درست کنید. برای اینکه طرز تهیه این دمنوش را یاد بگیرید، تا آخر این مطلب همراه کاغذ رنگی باشید.
مواد موردنیاز
4 لیوان
2 یا 3 قاشق غذاخوری
به مقدار لازم
مواد اولیهای که گفته شد برای تهیه دمنوش ویژه 3 یا 4 نفر است. اگر میخواهید برای افراد بیشتری این دمنوش را درست کنید؛ باید به همین نسبت مواد اولیه را افزایش دهید.
طرز تهیه دمنوش زرشک
شما میتوانید به سادگی طرز تهیه دمنوش زرشک را یاد بگیرید، فقط لازم است که مراحل زیر را با دقت طی کنید.
1. تمیز کردن زرشک
ابتدا باید زرشکها را با دقت تمیز کنید، یعنی سنگها و زرشکهای خراب شده را از آن جدا و پاک کنید. سپس زرشکها را داخل یک کاسه بریزید و بعد به اندازهای داخل کاسه آب اضافه میکنید که روی زرشکها را آب بپوشاند. اجازه دهید زرشکها 15 تا 20 دقیقه داخل آب بمانند تا گل و لای یا خاک روی آنها کاملا جدا شود. پس از گذشت 15 تا 20 دقیقه، زرشک را داخل یک آبکش بریزید و دوباره بشویید تا به خوبی تمیز شوند.
اگه از زرشکهای آماده استفاده میکنید، نیازی نیست که بگذارید آنها داخل آب خیس بخورند. فقط آنها را آبکشی کنید. الزام شستن و آبکشی زرشکها به این خاطر است که بافت زرشکها کمی نرم شود.

2. نحوه درست کردن دمنوش زرشک
در این مرحله به اندازه چهار ایوان آب جوش آماده کنید. سپس زرشکها را داخل قوری بریزید و آب جوش را به قوری اضافه کنید. قوری را به مدت 10 تا 15 دقیقه روی یک سماور که آب آن جوش است؛ قرار دهید تا دمنوش به خوبی دم بکشد. با این کار دمنوش در دمای آب و به کمک بخار غیرمستقیم به تدریج آماده خواهد شد.

3. طرز تهیه دمنوش زرشک و نحوه سرو آن
برای اینکه دمنوش زرشکتان طعم بهتری پیدا کند، میتوانید نبات، شکر یا عسل به آن اضافه کنید که طعمی شیرین و ترش پیدا میکند. بعضی افراد هنگام سرو این دمنوش از لیمو ترش استفاده میکنند تا خاصیت چربیسوزی آن را بیشتر کنند.

برای اینکه دمنوش طعم تازه و خوبی داشته باشد؛ بهتر است آن را بهصورت روزانه و تازه درست کنید. همچنین اگر چاشنیهای دیگری برای خوش طعم کردن و خوش عطر کردن دمنوش زرشک سراغ دارید؛ خوشحال میشویم که آن را با کاغذ رنگی در میان بگذارید. در آخر پیشنهاد میکنیم از مصرف بیش از حد این دمنوش خودداری کنید؛ چراکه طعم ترش آن روی فشار خون تاثیرگذار است.

عاشق دنیای IT هستم و سرگرمی من خوندن مطالب جدید و بازی کردن هست. علاقهی زیادی هم به نوشتن دارم. چندماهی میشه که دست به قلم شدم و هرروز که کارم را شروع میکنم از خدا میخوام که پیشرفت کنم و بتونم مطالبی بنویسم که برای این جامع مفید باشه. شعاری هم که دارم، اینکه اول با توکلبهخدا و دوم با پشتکار میشه به هدفهای بزرگی دست پیدا کرد.