طرز تهیه آفوگاتو؛ یک نوشیدنی خاص ایتالیایی
آفوگاتو یک نوشیدنی ایتالیایی است که منشا آن به شهر میلان برمیگردد. اگر اهل کافهگردی باشید، به احتمال زیاد آفوگاتو را امتحان کردهاید و طعم دلنشین آن شما را به اینجا کشانده تا خودتان آن را در منزل آماده کنید. بااینحال اگر تابهحال آفوگاتو را امتحان نکردهاید، نوشیدن آن تجربه تازهای است. با ما در این مطلب از کاغذرنگی برای یادگیری طرز تهیه آفوگاتو همراه باشید.
قبل از شروع بد نیست به این نکته اشاره کنیم که برای درست کردن آفوگاتو به وسایل چندانی نیاز ندارید؛ یک فنجان یا لیوان، قاشق، موکاپات (قهوهجوش) یا اسپرسوساز تنها وسایلی هستند که در این آموزش به آنها نیاز خواهید داشت.
مواد موردنیاز برای طرز تهیه آفوگاتو
- اسپرسو 50 میلیلیتر
- 2 اسکوپ بستنی وانیلی یا شیری
- پودر شکلات
طرز تهیه آفوگاتو
این نوشیدنی به خاطر بستنی و طعم شیرین خود، برای خیلی از افراد نوعی دسر است. برای تهیه آن مراحل زیر را طی کنید.
1. قرار دادن لیوان در یخچال
لذت خوردن آفوگاتو زمانی بیشتر میشود که بستنی و لیوانی که آفوگاتو را در آن سرو میکنید، در سردترین حالت ممکن باشند. بنابراین لیوان یا فنجانی که میخواهید آفوگاتو را در آن سرو کنید، داخل فریزر قرار دهید و بستنی درست زمانی که به آن نیاز پیدا دازید، از فریزر خارج کنید.
2. ریختن بستنی در لیاون
لیوان را از فریزر بیرون آورده و دو اسکوپ بستنی داخل آن بریزید. اگر اهل نوشیدنیهای خیلی شیرین هستید، در طرز تهیه آفوگاتو از بستنی بیشتری هم میتوانید استفاده کنید.
3. اضافه کردن اسپرسو
حال نوبت اضافه کردن اسپرسو به لیوان بستنی است؛ برای تهیه آفوگاتو به دو شات یا معادل آن 50 میلیلیتر اسپرسو نیاز دارید. بهتر است اگر در منزل اسپرسوساز دارید، حتما دو شات اسپرسو با کمک اسپرسوساز درست کنید. در غیراینصورت میتوانید از موکاپات یا همان قهوهجوش برای تهیه اسپرسو استفاده کنید.
قبل از درست کردن اسپرسو با موکاپات به چند نکته توجه داشته باشید:
- بههیجوجه پودر اسپرسو را فشرده نکنید.
- بعد از اینکه اسپرسو بالا آمد، شعله اجاق را کم کنید.
- بلافاصله بعد از اینکه مخزن بالایی از اسپرسو پر شد، آن را از روی اجاق بردارید تا نجوشد.
- اگر موکاپات را برای اولینبار به کار گرفتهاید، حتما اولین اسپرسویی را که با آن درست میکنید، دور بریزید.
تهیه اسپرسو با موکاپات بسیار ساده است. مخزن زیرین موکاپات را تا زیر سوپاپ از آب و مخزن میانی را با پودر اسپرسو پر کنید. حال موکاپات را بسته و روی شعله ملایم قرار دهید. منتظر بمانید قهوه بالا آمده و به مخزن بالایی موکاپات بریزد. حال موکاپات را از روی شعله اجاق برداشته و بهاندازه دو شات از اسپرسو را روی اسکوپهای بستنی بریزید.
آفوگاتو شما آماده است. میتوانید آن را با پودر کاکائو تزیین کرده و از خوردن آن لذت ببرید. اگر شما هم در زمینه درست کردن آفوگاتو و تزیین آن ایده تازهای دارید، آن را با کاربران کاغذرنگی به اشتراک بگذارید. همچنین میتوانید طرز تهیه نوشیدنی هندوانه و لیمو ترش را هم یاد گرفته و این نوشیدنی را امتحان کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود یا ثبت نام